Публикувано Юни 12, 201213 гд Довечера ще я закача на 4-ката да я тествам. Ако някой има интерес (тъй като тук явно на всички им се свидят UDID слотовете) в ebay има за 3-4 паунда регистрация на UDID.
Публикувано Юни 12, 201213 гд За навигация забравете, София несъществува ! Ще се появи Иначе ще е б...си излагацията тотална
Публикувано Юни 12, 201213 гд Имах надежда и БГ език да има, макар и минимална, но естествено пак е само надежда ! На обхват не ми се държи добре телефона, а съм на Виваком ! Все едно прескача от ЕДГЕ на 3Г , а всъщност нета е спрян изцяло в момента . Аз лично ще се върна на 5.1.1
Публикувано Юни 12, 201213 гд И аз съм разочарован. Много се надявах на Siri за по - старите iPhone-и, но от Apple са на друго мнение... Дано се появи по някое време.
Публикувано Юни 12, 201213 гд Върнах без проблем на 5.1.1 с оригинален фърм . ББ на 6.0 е 04.12.02 Ще чакам следващата бета, където надявам се ще може да се спира 3Г-то , за да си я оставя ! Редактирано Юни 12, 201213 гд от kawabiker
Публикувано Юни 12, 201213 гд Дали някои има възможност да ми добави UDID на iPad 3Gen? Само за Активация! П.П. Ако е необходимо ще $
Публикувано Юни 12, 201213 гд Само с шифт и ъпдейт би трябвало да можем да качим на ios 6 поне на 5.1 бета така ставаше! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 12, 201213 гд При мен стана точно така, с шифт и ъпдейт. Facetime работи през 3G. --- I am here: http://tapatalk.com/map.php?iln5wn Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 12, 201213 гд На мен ми блокира Settings като се опитам да влезна в FaceTime настройките?
Публикувано Юни 12, 201213 гд За да качите вашето i-устройство,без акаунт на разработчик, до IOS 6 е необходимо: 1.Да i-устройство с IOS 5.1.1 2.Устройството трябва да е активирано,а не "Хактивирано" 3.Трябва да изтеглите IOS 6 Beta за вашето i-устройство 4.Натискате shift+Update(Win) или Alt+Update(Mac) И когато Update-a преключи ще имате Активирано устройство.
Публикувано Юни 12, 201213 гд Гола вода е мовия Мапс. Поне за сега. Прави ми впечатление, че телефона загрява доста след ъпдейта. Някой забелязал ли го е това или е някой бъг при мен. Става дума за 4s. --- I am here: http://tapatalk.com/map.php?0o4hxq Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 12, 201213 гд И иконата за блутута на статус бара пак се скрива 4S бейза става 2.8.01 Иконата на Settings е с различен фон зад зъбните колелца Интересно, телефона като е поставен някъде, обхвата е пълен, взема ли го, изчезват всички черти
Публикувано Юни 12, 201213 гд За да качите вашето i-устройство,без акаунт на разработчик, до IOS 6 е необходимо: 1.Да i-устройство с IOS 5.1.1 2.Устройството трябва да е активирано,а не "Хактивирано" 3.Трябва да изтеглите IOS 6 Beta за вашето i-устройство 4.Натискате shift+Update(Win) или Alt+Update(Mac) И когато Update-a преключи ще имате Активирано устройство. А от къде да изтеглим iOS 6? ЕДИТ:Намерих, ето и линк за който иска http://gdeluxe.com/ios-firmware-ipsw-download-links/ Редактирано Юни 12, 201213 гд от asen4o0
Публикувано Юни 12, 201213 гд Добре, че не избързах. Мислех да забърша тази вечер, но някои мнения ме накараха да се откажа.
Публикувано Юни 12, 201213 гд Като гледам, че се тегли с 100 кб/с май и аз ще поизчакам. И без това няма да мога да си наглася профила
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.