Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Apple представи iOS 6

Featured Replies

Публикувано

Само да изкажа мнение - с iPhone 4 iOS 6 и tethered jail - всичко върви гладко и перфектно - никакви забележки. С новата ОС телефона работи по гладко, поне така ми се струва. Всички приложения, които ползвам си работят. Това, че джейла е semi-tethered изключва нуждата да смъквам отново на 5.1.1. Аз - доволен :D

• Отговори 514
  • Прегледа 64.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Колега BulgarianSS, винаги съм гледал, гледам и ще гледам еднозначно - тоест от собствената си камбанария на потребител, който изсипва една камара пари за този iPhone. И в тази връзка хич не ме брига

• Еб@ти "новата операционна". Единствената им работа(май) е да зяпат идеи за туийкове в Сидиа и да ги "наместват" в iOS, нищичко друго. Естествено, всички екстри - само за "флагмана", за останалите - бо

• Абсолютно съм впечатлен от всичко показано, но в същото време душичката ми се бунтува колко нагло и брутално зачеркнаха Айпад 1. След месец стават 2 години от пускането му и направо ми иде да ида да

Добавени снимки

Публикувано

От бая време го има, бива и да не работи ;)

Публикувано

Преди го джейлнах моя 4-ко, но нищо не бачкаше като хората.. Сега всичко наред ли е? Говоря за по-разпространените добавки от сорта на appsync+installous, ncsettings (не се появяваше в settings)...

Публикувано

И аз минах към iOS 6 и доста ми допада, но има какво още да се желае!Батерията пада доса осезаемо, джейл не мисля да правя!Даже вече си закупих всичко от което имах нужда, най-вече навигация, която ползвам ежедневно и заради която правех джейл!

Публикувано

И ти си прав, но нали знаеш, че джейла не е само за инсталиране на кракнати приложения безплатно :) има доста други предимства, които ти дава пред телефон без джейл, от които се възползвам ежедневно :) Но все пак всеки сам си преценява, аз без джейл не мога :D

Публикувано

Е, кажи кои са тия безценни предимства, които дава?

Публикувано

iFile ;)

Публикувано

Да да.Мислех да го напиша и аз.

Публикувано

Е, кажи кои са тия безценни предимства, които дава?

Не очаквах този въпрос от теб...

Публикувано

Съгласен съм с теб за джейла, знам за какво става въпрос, и то много добре!Просто ми е излишно, цялото това "отключване" на софтуера, все пак е телефон, не лаптоп!Но не си прочел правилно, защо съм си джейлвал основно тел-на,!Другото е, че ми писна от губене на разна информация след минаване към по-нова версия и губене на часове за възстановяването на информацията преди ъпдейта!

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Преди малко разцъках iPhone 5 и също така погледах и картите. Имам какво да се желае. Сателитните снимки за моят град и тези на Хасково са черно-бели и името на хасково беше сбъркано на няколко килимотра от града. Не успях да резгледам повече от картите, че в Германос ме гледаха много подозрително.

Редактирано от moviestar

Публикувано

Що не рипортна какво е сгрешено? Нали това е идеята на тази функция - да се коригират грешките в приложението.

Публикувано

Преди 2-3 седмици репортнах поне 10 неща около мен. Никакъв резултат засега.

Публикувано

Що не рипортна какво е сгрешено?

Защото бях в операторски магазин и един от служителите започна да ме гледа лошо. Като си имам моя бройка усещам, че на ден ще се репортвам по 5 пъти на ден. :D

Публикувано

Гледал те лошо? :smile: Ако знаеш аз как ги гледам тях... :tooth:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.