Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Питане за е-майл

Featured Replies

Публикувано

Имам следния въпрос. На оригиналния мейл клиент на iPhone 4 имам настроен гмайл, абв и два служебни мейла. Напоследък ползвам служебните доста активно и отварям доста атачманти. Накой са по 100-200к, но има и такива по 1-2 мв. Въпроса ми е всеки отворен атачмант би трябвало да се запазва някъде в телефона. Ясно ли е къде се запомнят или след като затворя атачманта той ще изчезне ли? Настройл съм да пази до 100 мейла назад. Когато достигне лимита от 100 мейла и започне да трие най-старите - това важи ли и за атачмантите, ако от тези мейли са отворени преди това. Да не след 2-3 месеца да изчезнат 1-2 Гб от телефона.

Публикувано

За атачмантите трябва да имаш опция "Open in". Така ги отваряш в различно от оригиналния мейл клиент приложение и си ги запазваш там.

Публикувано
  • Автор

Отварям ексел, уърд, пдф, текстови файлове и снимки. Никога не ме е питало с какво да ги отвори, а просто ги отваря. Дори в екселите ми показва отделните шитове на файла и мога и по тях да си влизам и гледам.

Редактирано от Asen_77

Публикувано

Задържаш пръст върху атачманта и трябва да ти излезе...

Редактирано от chayanne

Публикувано
  • Автор

Отваря "Quick Look" или "Cancel". На мен не ми е проблема с какво ги отваря. Аз ги гледам само с информационна цел, не пиша по тях и не ги променям - трябва ми само да ги гледам. Не се интересувам с какво ги отваря. Въпроса е да не ги трупа някъде като файлове когато съм ги отворил. Защото в гмайл за да отворя атачмант трябва да го свали и тогава го отваря. В служебните мейли просто го отваря без да дава каквито и да е признаци на сваляне. Пак казвам не ме интересува как ги отваря, а да не пълни телефона с тези файлове.

Публикувано

Сваля ги в телефона - предполагам някъде в системните папки на mail app, но дали ги пази след триене... нямам джейл и не мога да проверя.

Публикувано
  • Автор

ОК мерси много. Ще поровя довечера да потърся някъде дали ги пази. И за мен е логично да ги сваля, но къде и дали ги пази ще видим. Мерси :)

Публикувано

private/var/mobile/Library/Mail/оттук търсиш по имената на акаунтите.

Публикувано
  • Автор

А дали след като почне да трие старите мейли повече от 100 броя ще трие всичко за тях?

Публикувано

Вероятно да, но лимитът не беше ли 200?

За да не ти зачезнат, знаеш - копи/пейст в Медиа/Даунлоудс(напр.) и те така...

Публикувано
  • Автор

Да систематизираме информацията:

private/var/mobile/Library/Mail/ - в тази папка се намират всички акк от мейла и във всеки от тях има папка Вход и Изход. Вътре има и папка Атачмент в която се намират всички проверени атачманти в отделни папки. Направи ми впечетление че папките с атачмантите не бяха толкова много, което ме води на мисълта, че всъшност може би когато трие мейлите над настроения лимит за показване - трие и самите атачманти.

За настройките на мейла можеш да си настройш колко мейла да пази (което важи за всички настроенни акаунти) като избора е 50, 100, 200, 500 и 1000 мейла.

Като го ползвам известно време ще видя как са нещата с триенето, но на първо четене изглежда че ги трие.

Мен това ме устройва напълно, защото атачмантите който гледам са актуални само за деня и на следващия ден са напълно различни :)

• 6 месеца по-късно...
Публикувано

С цел,да не отварям нова тема - имам въпрос за mail.app:

На Iphone 4 ФО,след рестор и set up as new , въвеждам си акаунтите(служебен и gmail),верифицира ги,но като отворя mail.app стои

на бял екран и крашва.

Има ли нещо,което пропускам или пак рестор?

Публикувано

Има, Just boot. ;)

Публикувано

Омазал си нещо.Давай отново.

Ако е с Jail - колегата ти отговори.

Публикувано

След неуспешен джейл,направих рестора!Ще пробвам пак по-късно!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.