Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Google Chrome

Featured Replies

Публикувано

Google пусна популярния Chrome за iOS, който е достъпен за изтегляне за iPhone, iPad и iPod Touch.

Влезте в профила си, синхронизирайте вашата персонализация от вашия компютър и я носите със себе си където и да отидете.

7038c7bee858bfce.jpg7c694b0f5204bc0a.jpg

8369cc0d023a7ac7.jpg5dea119ad932c009.jpg

66fefd225c3593a3.jpg

appstore.png

• Отговори 68
  • Прегледа 11.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Google пусна популярния Chrome за iOS, който е достъпен за изтегляне за iPhone, iPad и iPod Touch. Влезте в профила си, синхронизирайте вашата персонализация от вашия компютър и я носите със себе си

• Ето начин как да стартираме Material Design на Chrome. След отваряне на браузъра пишете това: chrome://flags/#top-chrome-md Намирате това поле и включвате отметката Рестарт на Chrome и готово!

Публикувано

Аз го търся от 30 минути от телефона и го няма, а с компа отма !

Много арен , излезна също и google drive .

Редактирано от kawabiker

Публикувано

Вече го има в аппстора. Свалих го преди малко и съм приятно изненадан, доста добре работи.

Публикувано

Честно казано Сафарито ми харесва доста повече.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Сбогом Сафари, няма да ми липсваш! :D Малко излишно на пръв поглед сложно, но бързо се свиква.

Публикувано

Честно казано Сафарито ми харесва доста повече.

И на мен.. Да бяха вкарали поне някакви жестове за back/forward.. Не мога да видя какъв е +-а на този браузър спрямо Safari. И на мак не ползвам Хром (освен за уебдизайн тестове), явно и на iPad-a няма да се задържи..

Редактирано от DreamcatcheR

Публикувано

Не е лош - изчистен интерфейс и синхронизацията е по-добра отколкото на сафари. Но ми се струва леко по-бавен, но може и да си въобразявам.

О, не ти спира видеото като смениш таба, което е доста яко.

Редактирано от killer4o

Публикувано

Гласовото търсене бачка доста добре :)

Публикувано

Леко дървен ми изглежда.

Публикувано

На мен ми допада доста повече от сафари (поне на първи поглед). Днес ще си поиграя с него по добре.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Определено е по бърз от сафари

Публикувано

Няма да сменя Сафари, но и това не е лошо. Не мога да си кривя душата;)

Публикувано

Поне според browsermark е наполовина по-бавен Chrome.

Публикувано

И аз снощи го разгледах (в стаята за осамотение :tooth: ). Семпъл външен вид, бавничко зарежда, няма греда с bookmark-и, които постоянно да се виждат. Ако го позабързат малко тоя browser спирам да мрънкам.

Публикувано

Аз търся вариант да го направя по подразбиране !?

Публикувано

В cydia browser changer мисля се казваше.

Публикувано

Няма го още в списъка иначе още вчера пробвах

BrowserChooser е новото :smile:

rpetri.ch/repo

Редактирано от kawabiker

Публикувано

Определено има хляб в Chrome. Смяната на табовете е може би най-практичната от всички браузери до момента. Може да е леко бавен, но все пак това е първа версия и съм сигурен, че ще има доста ъпдейти, които ще му подобрят функционалността и производителността.

Много ме е яд, че няма да може да видим Firefox браузер за iOS заради политиката на apple всички програми браузващи интернет сайтове трябва да използват iOS WebKit framework и WebKit JavaScript, каквито използва Chrome, до като Firefox използва Gecko rendering engine и свой JavaScript engine и няма никакво намерение да се съобразява с изискванията на Apple.

Публикувано

Да разбирам ли щом използват един уебкит то разликата на Хром и Сафари е само в интерфейса и дизайна?

Публикувано

Не мога да ви разбера какво ви харесва на смотаният Chrome...

Нито за Win,нито сега за iOS превъзхожда Safari-то и Mozilla-та.

Въпреки това,всеки си има правото на личен избор и вие си преценявайте.

Публикувано

Точно. Изтрих го на десетата минута. Интерфейса на Сафари е много по-семпъл и същевременно функционален. Не виждам основателна причина да ползвам Хром. Въпрос на личен избор — всеки със собствен вкус.

Публикувано

Сега в Сидиа ще излезе туик, който ще добави преминаването през табовете в Сафари и всичко ще е ок :)

Публикувано

Шамане,абсолютно си прав - дори мога да се обзаложа,че ще е максимум до седмица :D

Публикувано

Chrome никога няма да стане по-бърз, точно заради ограниченията да се ползва WebKit. А там ги няма всички оптимизации, които ги има в Сафари.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.