Публикувано Юни 28, 201213 гд Google пусна популярния Chrome за iOS, който е достъпен за изтегляне за iPhone, iPad и iPod Touch. Влезте в профила си, синхронизирайте вашата персонализация от вашия компютър и я носите със себе си където и да отидете.
Публикувано Юни 28, 201213 гд Аз го търся от 30 минути от телефона и го няма, а с компа отма ! Много арен , излезна също и google drive . Редактирано Юни 28, 201213 гд от kawabiker
Публикувано Юни 28, 201213 гд Вече го има в аппстора. Свалих го преди малко и съм приятно изненадан, доста добре работи.
Публикувано Юни 28, 201213 гд Честно казано Сафарито ми харесва доста повече. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 28, 201213 гд Сбогом Сафари, няма да ми липсваш! Малко излишно на пръв поглед сложно, но бързо се свиква.
Публикувано Юни 28, 201213 гд Честно казано Сафарито ми харесва доста повече. И на мен.. Да бяха вкарали поне някакви жестове за back/forward.. Не мога да видя какъв е +-а на този браузър спрямо Safari. И на мак не ползвам Хром (освен за уебдизайн тестове), явно и на iPad-a няма да се задържи.. Редактирано Юни 28, 201213 гд от DreamcatcheR
Публикувано Юни 28, 201213 гд Не е лош - изчистен интерфейс и синхронизацията е по-добра отколкото на сафари. Но ми се струва леко по-бавен, но може и да си въобразявам. О, не ти спира видеото като смениш таба, което е доста яко. Редактирано Юни 28, 201213 гд от killer4o
Публикувано Юни 29, 201213 гд На мен ми допада доста повече от сафари (поне на първи поглед). Днес ще си поиграя с него по добре. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 29, 201213 гд И аз снощи го разгледах (в стаята за осамотение ). Семпъл външен вид, бавничко зарежда, няма греда с bookmark-и, които постоянно да се виждат. Ако го позабързат малко тоя browser спирам да мрънкам.
Публикувано Юни 29, 201213 гд Няма го още в списъка иначе още вчера пробвах BrowserChooser е новото rpetri.ch/repo Редактирано Юни 29, 201213 гд от kawabiker
Публикувано Юни 29, 201213 гд Определено има хляб в Chrome. Смяната на табовете е може би най-практичната от всички браузери до момента. Може да е леко бавен, но все пак това е първа версия и съм сигурен, че ще има доста ъпдейти, които ще му подобрят функционалността и производителността. Много ме е яд, че няма да може да видим Firefox браузер за iOS заради политиката на apple всички програми браузващи интернет сайтове трябва да използват iOS WebKit framework и WebKit JavaScript, каквито използва Chrome, до като Firefox използва Gecko rendering engine и свой JavaScript engine и няма никакво намерение да се съобразява с изискванията на Apple.
Публикувано Юни 29, 201213 гд Това не е съвсем така, но да не обръщаме темата: http://www.tomshardware.com/news/Mozilla-Junior-iOS-App-iPad-Browser-Firefox-Junior,16031.html
Публикувано Юни 29, 201213 гд Да разбирам ли щом използват един уебкит то разликата на Хром и Сафари е само в интерфейса и дизайна?
Публикувано Юни 29, 201213 гд Не мога да ви разбера какво ви харесва на смотаният Chrome... Нито за Win,нито сега за iOS превъзхожда Safari-то и Mozilla-та. Въпреки това,всеки си има правото на личен избор и вие си преценявайте.
Публикувано Юни 29, 201213 гд Точно. Изтрих го на десетата минута. Интерфейса на Сафари е много по-семпъл и същевременно функционален. Не виждам основателна причина да ползвам Хром. Въпрос на личен избор — всеки със собствен вкус.
Публикувано Юни 29, 201213 гд Сега в Сидиа ще излезе туик, който ще добави преминаването през табовете в Сафари и всичко ще е ок
Публикувано Юни 29, 201213 гд Шамане,абсолютно си прав - дори мога да се обзаложа,че ще е максимум до седмица
Публикувано Юни 29, 201213 гд Chrome никога няма да стане по-бърз, точно заради ограниченията да се ползва WebKit. А там ги няма всички оптимизации, които ги има в Сафари.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.