Публикувано Юни 29, 201213 гд Тествах на ipad -а ,няма големи предимства пред сафари ,за бързина немога да преценя ,но ми направи впечатление ,че може да върви звук от youtube отворен в таб и да си цъкам друго нещо в друг таб,клипа продължава да си върви
Публикувано Юни 29, 201213 гд Не мога да ви разбера какво ви харесва на смотаният Chrome... Нито за Win,нито сега за iOS превъзхожда Safari-то и Mozilla-та. Въпреки това,всеки си има правото на личен избор и вие си преценявайте. Малксимално опростен дизайн, максимална бързина и пъргавост. Аз като един виден минималист това търся и го намирам в Chrome за Win.. Виж за iOS... да се надяваме, че в бъдеще ще се подобрят нещата Колкото до клипа...никак не е трудно да се манипулира спийд теста..ако например айфоните са 4 и 4S или този с хрома е натоварен с други включени приложения. На тия дето правят ревютата им се плаща Редактирано Юни 29, 201213 гд от inutero
Публикувано Юни 29, 201213 гд Т.е според теб Browsermark се манипулира и твоето набито око хвана измамата? Chrome е видимо по-бърз от Safari, нали така?
Публикувано Юни 29, 201213 гд Не че нещо, ама аз още вчера направих сам за себе си тест на моя телефон и на жената и за мен Хром е по-бърз . Четейки някои коментари , почвам да си мисля , че поради факта че Андроид е производно на Гугъл , Хром е производно на Гугъл , се получава - Хром е скапан щот може и да е равен на Андроид !
Публикувано Юни 29, 201213 гд Т.е според теб Browsermark се манипулира и твоето набито око хвана измамата? Chrome е видимо по-бърз от Safari, нали така? Не, просто казвам, че такива тестове МОГАТ да бъдат манипулирани. Нали се сещаш, че никой не прави любимия ти айфон и милионите приложения на добра воля?! Всичко е добре прикрит маркетинг и война за продажби. Междувпрочем се разрових в канала и се оказва, че въпросния клип е тест при който Сафарито е на 4s а Хрома на 4, оттам идва разликата. Преди това има друг клип, при който Сафари е на 4 а Хром е на 4s. 4s се представя по-добре заради по-мощния си процесор, нещо, което ще убегне на не-разбиращите английски език. Редактирано Юни 29, 201213 гд от inutero
Публикувано Юни 29, 201213 гд Какво значи по-бърз когато става въпрос за някакви си стотни. Всичко е въпрос на навик, но е доста приятно и удобно направен
Публикувано Юни 29, 201213 гд Не, просто казвам, че такива тестове МОГАТ да бъдат манипулирани. Нали се сещаш, че никой не прави любимия ти айфон и милионите приложения на добра воля?! Всичко е добре прикрит маркетинг и война за продажби. Междувпрочем се разрових в канала и се оказва, че въпросния клип е тест при който Сафарито е на 4s а Хрома на 4, оттам идва разликата. Преди това има друг клип, при който Сафари е на 4 а Хром е на 4s. 4s се представя по-добре заради по-мощния си процесор, нещо, което ще убегне на не-разбиращите английски език. На iPhone4 е Safari е два пъти по-бърз. Ти тества ли с browsermark двата браузъра или просто така си ляляш, гледайки клипчета и обяснявайки ми от къде била идвала разликата? Дали да не вземеш да си смениш тона? Редактирано Юни 29, 201213 гд от JVV
Публикувано Юни 29, 201213 гд А на browsermark може ли да се вярва? Chrome бил два пъти по-бавен от Safari?... А като същия browsermark изкарва Puffin четири (4) пъти по-бърз от Safari?... На кой к'вото му харесва...
Публикувано Юни 29, 201213 гд Дай да оставим екстриймли фаст клауд компютинг рендващите браузъри на страна за сега... http://itunes.apple.com/us/app/puffin-web-browser-free/id472937654?mt=8
Публикувано Юни 30, 201213 гд На мен ми е точно през..антената за сравнителни тестове и кой е по - по - най. Сафари ме кефи още когато бях пц юзър и все така с кеф си го ползвам. На хромчето му е дървен интерфейса и никога не ми е харесвал, не ми хареса и в iOS.
Публикувано Юли 7, 201213 гд Аз пък от както излезе хрома не съм пипвал сафарито.Хрома ми идва по-бърз,по-красив и по-практичен заради инкогнито режима :Д Харесва ми много!
Публикувано Юли 7, 201213 гд Settings -> Safari -> Private Browsing -> On. Има го ако не се лъжа от iOS 5.0 насам. Редактирано Юли 7, 201213 гд от orbitalen
Публикувано Юли 7, 201213 гд Е да, но трябва да излизаш от браузъра, да затваряш табове. При chrome е по-добре реализиран.
Публикувано Юли 31, 201213 гд Първия път като ползвах Хром на телефона си изтрих някои отметки, като фейсбук например, понеже си го имам като приложение, а не обичам излишни неща. Оказа се, че отметките са синхронизирани и въпреки, че спрях синхронизацията от настройките в гугъл профила си пак понякога октривам, че отметките са ми разместени на лаптопа. Някой друг да има такъв проблем?!
Публикувано Юли 31, 201213 гд Да при мен се получи същото разместване - решение ,спрях синхронизацията :-)
Публикувано Август 2, 201213 гд Можеш да ползваш това: http://bgiphone.com/topic/10505-offline-pages/#entry166751
Публикувано Март 4, 201313 гд What's New in Version 25.0.1364.86 • Long press on the back button to quickly access any page in your tab history • Share a web page via Messages And of course: stability / security improvements and bug fixes п.с. на мен лично ми крашва след update на iPhone 5 6.1.2 и iPad mini 6.1, и двете устройства са jailbreak-нати, нямам в момента къде да тествам на устройство без jail
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.