Публикувано Юли 17, 201213 гд Здравейте приятели! Притежател съм на iPhone 4 с iOS 5.1.1 До онзи ден всичко беше ОК, но! При опит да си ъпдейтна едно от приложенията App store ми каза: "This Аpple id has been locked for security reasons. Visit iForgot to reset your account" Това съобщение като цяло ми се стори абсурдно, но последвах инструкциите и отидох на iForgot където казах на посочения адрес да ми пратят reset instructions. Последва съобщение The mail has been sent, което не отговаря на истината. До момента не е дошъл никакъв мейл. Анкетирах всички моит познати с айфони за подобен проблем, но никой няма такъв. Моля кажете какви са вариантите защото да ми се затрие акаунт със множество приложения (голяма част от които закупени) е крайно неприемливо за мен! Предварително благодаря! Редактирано Юли 17, 201213 гд от batmile
Публикувано Юли 17, 201213 гд Опитай отново през iForgot. Може да си уцелил някакъв лош за сървърите на Apple момент.
Публикувано Юли 17, 201213 гд Автор От снощи, когато се появи проблема съм бил в iForgot поне 15 пъти! Всеки път казват че са пратили мейл, но такъв няма! Пощата ми е в ww.mail.bg
Публикувано Юли 18, 201213 гд Виж в мейлбг да не е в спам папката. Иначе: https://iforgot.appl...e.com/kb/HT2526 или http://support.apple.com/kb/HE36 . Акаунтът ти е локнат, защото някой се е опитал да пазарува хикс пъти с грешна парола.
Публикувано Юли 18, 201213 гд Автор Хора, отчаян съм! Не е в спам папката, просто не изпращат мейл. Това ми дава все още няква надежда, че може да е грешка. В iForgot бях сто пъти. За съжаление не помня тъпите security questions и не мога да пробвам и този вариант. Не виждам как някой може да пробва да пазарува с моя акаунт при положение, че телефона не ми излиза от джоба! Писах им мейл авто отговор ме праща пак в iForgot!
Публикувано Юли 18, 201213 гд Прежалваш кинти и звъниш на express lane по телефона. Номерът го има в сайта.
Публикувано Май 11, 201411 гд Alxx®, в горният пост пишеш да се звънне на express lane, телефона 1800MYAPPLE ли е, и има ли друг начин ако не знаеш Англиийски, че от три дни им пращам поща и не получавам нищо ? Тайните въпроси съм ги забравил, имам още два акаунта, изпратих им поща пробно за смяна на парола и веднага ми пратиха поща. Но на заключения не получавам нищо, и на алтернативният също.
Публикувано Май 11, 201411 гд От няколко месеца чата или както се казва този вид поддръжка на Apple е с пари. Мисля само, ако ти е свършила гаранцията, но не си спомням.
Публикувано Май 11, 201411 гд В поддръжката на APPLE, телефона за България, как се набира, с "+359" ми дава грешен код. Без "359" пак. Iphoneman как да стигна до този чат на APPLE
Публикувано Май 11, 201411 гд 0080060027753 от 09 до 17 мисля. Ще чуеш информация на Български, но разговора трябва да се води на Английски. В един от разговорите попаднах на Българин (разбрах когато се представи). Беше ми супер странно, двама сънародници а трябва да си говорим на Английски, но такива са правилата… Успех!
Публикувано Май 12, 201411 гд The Shaman- e, повярвай ми знам за двете нули, но човек като се забърка прави грешки. Както и да е, свързах се с поддръжката на Apple, и чакам поща в следващите 24 часа. Благодаря ви за съдействието.
Публикувано Май 19, 201411 гд За да не отварям нова тема ще пиша в тази. Преди малко се опитах да изтегля едно безплатно приложение и ми излезе това съобщение. Не се получава при всички приложения. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Май 19, 201411 гд от MUFCBG
Публикувано Февруари 26, 20224 гд Здравейте, успях по небивал начин да си заключа и самия телефон, и Apple ID. Пуснах през сайта за рисетване , но дава чакане до 10ти март, което за съжаление няма как да го дочакам, защото ще пътувам. В сервиза ми казаха да се обадя на 00800 6002 7753, опитах с +1 отпред, но без успех. Аз ли не набирам правилно? Също , мога ли на друг апарат да се регистрирам с друг мейл като нов потребител с ново Apple ID & парола? Благодаря !
Публикувано Февруари 28, 20224 гд Да, даже през скайп и е безплатно обаждането. Обаче ако телефонът е по-стар от 90 дни и няма платен епъл кеър се плаща такса за телефонна поддръжка. Натам ти трябва оригинална фактура/бележка(от оторизиран дилър) за закупуване на устройството, снимки на серийния номер от кутията и самия телефон. Тогава можеш да искаш ресетване или махане на акаунта, но и затова се чака. В моя случай четири дни.
Публикувано Февруари 28, 20224 гд преди 12 часа, Alxx® написа: Но-но! А как набирате номера? При мен не става, или просто имат работно време, което не е опоменато.Води се 24/7 .
Публикувано Февруари 28, 20224 гд Директно, както е написан. И не цитирайте последен пост, ненужно и не по правилата на форума. Под всеки пост има поле за писане.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате