Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблеми с дисплеите - петна, подсветка и пр.

Featured Replies

Публикувано

Градски, виж си съобщението...

• Отговори 87
  • Прегледа 28,7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Sladichuk®
    Sladichuk®

Не знам за кой път установявам, че дори и тук, както навсякъде в тая загубена държава май има нужда от специален раздел за юридическо ограмотяване на прословутия "поребител" в БГ, дето добре знае да е

• И винаги може да отидеш и да ги пребиеш

• Не. Освен изпускането, може да е носен в задния джоб - т.е. да са седнали отгоре. Изправяне на капака няма.

Добавени снимки

Публикувано

@BF2: Хич не чакай, ами тръгвай "нагоре", щото пътя е дълъг, но шанс има. Знам го от опит. Стъпките са:

1. Офис на "ментел", където най-вероятно ще те отсвирят.

2. Обаждане на *88. И там не очаквай съдействие, но поне, ако на "по-горните етажи" те питат, да им кажеш, че си опитал.

3. Оплакване през сайта на "ментел".

4. Пращаш е-мейл до Директор "Customer Service" на "ментел" (пак през сайта им).

Пиши кратко и аргументирано, цитирай предходните кореспонденции и мисля, че имаш шанс.

@shemesh: не знам дали се трогват, но при мен стана. На последната инстанция, но стана.

Публикувано

Jekylll,днес писах на т.4 от твоя списък... Ще кажа ако има резултат, но не вярвам. Имам проблем с гаранцията на IPhone 4. Ако гараннцията е от Apple - всичко е О.К. , но ако е от БГ оператор...

Публикувано

Не мисля , че от Ментел много ще се трогнат от КЗП. Просто правят каквото си искат. Тази комисия е просто за замазване на очите на народа. Можете да видите колко доволни има в нет-а след оплакване до въпросната комисия.А да се съдиш с тях е загуба на време и пари. Дано да попаднеш на добър и отговорен сервизен служител , които е на кеф този ден :tooth: !

Не знам за кой път установявам, че дори и тук, както навсякъде в тая загубена държава май има нужда от специален раздел за юридическо ограмотяване на прословутия "поребител" в БГ, дето добре знае да е гигант зад клавиатурата, но хабер си няма какви права има и как да ги защити. И се налага да се изявяват компетенти като горния, дето раздава съвети да се осланяш на "благоволението" на някоя си мишчица в някой си сервиз...

BF2, не се подвеждай, и следващият път порови малко и тук – доста пъти сме коментирали търсенето на права от операторите, пътят е трасиран отдавна, и ако беше попрочел – нямаше да навеждаш главичка и да "поизчакваш"... А още по–малко щеше да си вземеш апарата неизправен.

Колко пъти да се казва :

Сега по най–бързия начин пак го дай в сервиз със същите оплаквания. Не чакай да се губи още време от гаранцията. Ако пак не ти го сменят, и не ти го върнат изправен (а това явно няма как да стане), откажи да го вземеш обратно, и декларирай изрично писмено (заведено при тях, или отразено в протокола от сервиза), че по силата на ЗЗП желаеш или да ти го заменят , или, че разваляш договора и искаш да ти върнат парите.

Ако откажат:

Пусни официално заведена жалба с изложение на фактите и отказа да ти заменят апарата, въпреки констатация, че е налице дефект, поради който подлежи на смяна безапелационно. Жалбата –в Мтел с копие до КЗП, с приложение на копие от протоколите от сервизирането. Ако откажат да ти я заведат – изпрати я до централата на МТел + КЗП по пощата с обратна разписка.

Ако в месечен срок не реагират – иск в съда. Няма мърдане за тях оттук нататък. Заминават си, въпреки ритането и отпора....

За последен път давам юридически съвет за този проблем! Научете си правата, научете си закона, научете се да четете, и да ползвате професионалисти за което не знаете!

ПС.

Ако гараннцията е от Apple - всичко е О.К. , но ако е от БГ оператор...

Пълни глупости! Няма Apple, няма БГ оператор! По закон гаранцията е 2 години - тук, и сега!

PPS. Забравих – задължително копие от с вх.№, печат и дата от жалбите, и въобще всичко – да си осигуриш, за ползване в съда евентуално.

PPPS.

И в отговор, и в противовес на философията "нервите ми са по–важни от потъпканите ми права", изложени ми в ЛС след горния ми пост, за инспирация на куражлиите, дето не изповядват тая философия, и за които отстояването на права е въпрос на принцип:

post-137-0-78985700-1339023421_thumb.jpg post-137-0-70225500-1339023423_thumb.jpg

Публикувано
:anime3: Че са нерви - факт, но когато решителните хора станат достатъчно много - такива като германос няма да си развяват знамето както им кефне. Между другото, за мизериите на германос се носят легенди, вкл. и тук, в този форум.
Публикувано

Respect! :smile:

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Пичове и аз го имах същия проблем. След 2 седмици телефона ми беше сменен с чисто нов :)

Публикувано

Вече 1 година и половина откакто взех Iphone4 от Мтел и съм нямал никакви проблеми...... И вчера тва гледам горе в ляво под M-Tel BG едно жълто гадно петънце ... Фък ... дано и при мен мине сполучливо в ментела

Публикувано

Незнам как да обясня но ето - в горната част на телефона iphone 4s статусбара където е се вижда как подсветката е по бледа т.е. Вижда се от къде идва светлината и на няколко места статусбара е по светъл. Незнам дали е само при мен или и други имат този проблем.

Публикувано

Не само при тебе. Ако ти върже по гаранция - сменяй, иначе евтино лечение няма.

Публикувано

Доволен съм за 3 дни ми го смениха с нов. Бягайте към операторите ако имате подобен проблем.

Публикувано

Проблемът с подсветката от 20 телефона в Apple Store - 15 го имаха и не мисля, че е проблем, а по-скоро слабост в технологията на конкретните матрици.

Учудвам се как са ти го заменили при положение, че 55-60% от телефоните имат видими диоди горе при статус- бара...

Публикувано

Да забелязах че и на новият се виждат но много малко невидимо, докато на старият беше непоносимо! Но весе пак съм с телефон без одраскан дисплей - абе чисто нов и си е ок и хоум бутона е ок така че - наздраве!

Мвжду другото мислех да го варна затова че пак видях тези диоди но 90 процента по-малко но ги съжалих и така........ :Д:Д

Публикувано

Ако го беше сменил рискуваше да вземеш бройка със същия проблем като първия ти и/или други проблеми и така щеше да си играеш на "котка и мишка" до безкрай..

Няма безпроблемни iPhone-и - има такива с проблеми, които обикновеният потребител не забелязва или такива с които взискателният потребител или се учи да живее или прибягва до смяна , а потребителите със синдром OCD (Obsessive Compulsive Disorder) никога не могат да се зарадват на телефона си, могат да сменят бройки до излизането на следващия модел и после с него - пак така.

Редактирано от SpAwN

Публикувано

Така помислих и аз - съгласен съм с теб!

Публикувано

Много митове и легенди почнаха да се заформят с тия 4с-и. Не помня с нормалните 4-ки да е имало чак такава истерия за дефекти директно от магазина. Че качеството на Епъл пада с всеки нов продукт - така е. Но чак пък повече от половината 4с-и по магазините да са дефектни...

Публикувано

Спомням си, че SpAwN, беше сменял десетина или бяха двадесет броя :D

Публикувано

Ахам, той си ни е гюле :)

Майтапа настрана - повечето дефектни, идват от новия производител пегатрон и именно за това ябълките ги резнаха да произвеждат само базовите айпад-и.

Публикувано

:) :) :)

Така е... Не ми бяха от най- щастливите дните около 14 октомври миналата година...;)

Публикувано

Може ли всички които имат iphone 4s, да погледнат под ъгъл горната част(при статусбара) на дисплеите си и да ми кажат дали виждат лампите на подсветката на дисплея!

Публикувано

Нищо не виждам на моя телефон

Публикувано

Най-добре св вижда в settings и при пускането на скайп!

Публикувано

При моя няма, но съм виждал 2-3 бр 4S с този проблем и все в горен десен ъгъл( от часът до батерията)

Публикувано

Чудя се какво да правя да го върна ли пак за нов или да го оставя - притенява ме това да не се увеличи сега е почти незабележимо, ноо... Предния ми беше много зле!

Публикувано

Ако те дразни- връщай! Не съм забелязал да се увеличава- на брат ми тел е така от месеци, забелязва се, но не се е увеличило.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.