Публикувано Август 12, 201213 гд Здравейте. Имам iPhone 4s купуван миналата година от Англия. Имам проблем с камерата, как се процедира с гаранцията и колко време е тя. При мен камерата не иска да фокусира, фокусира от дъжд на вятър, стъклото го чистя, но пак не може да фокусира, понякога се оправя с рестарт понякога не, някой има ли представа това софтуерен проблем ли е или хардуерен. Ще съм благодарен за всяка помощ и всеки съвет
Публикувано Август 12, 201213 гд Ако проблема е хардуерен, няма следи от изтърване, мокрене и т.н. - ЦЪК. Гаранцията е една (1) година от датата на закупуване. До пет (5) работни дни ти го сменят с нов.
Публикувано Август 12, 201213 гд Ако е сменян back cover, погледни да няма найлон от вътрешната страна на стъклото към камерата.
Публикувано Септември 7, 201213 гд Толкова добре е залепено фолиото, че не може да се познае ако панела е в ръката и само го гледаш. Фолиото е много фино и с голяма прозрачност. Седи от вътрешната страна. Пробвайте с пинсета внимателно, като подхванете от металната халка внимателно и пазете стъклото от надиране. Най-лесният начин да разберете дали има фолио е да търкате стъкълцето с кърпичка за очила. Тогава отвора се замазва при наличие на фолио.
Публикувано Ноември 27, 201213 гд Само като информация за съфорумците. Днес един приятел със счупен заден панел на iPhone4S, го смени БЕЗПЛАТНО в Apple Store в Бирмингам. На 30.11 се прибира и ме помоли да му взема заден панел, защото счупил неговия. Накарах го ( вчера ) да провери там колко струва. Казали му 25£, но отказали да му продадат, защото нямал направен ( appointment ). Посъветвах го да отиде днес и да каже че има ( appointment ) да си вземе панела. Служителя потърсил имената му в iPad-а, не ги открил, но казал че няма проблем и извикал техник. Той от своя страна записал AppleID-то на моя приятел, взел телефона и след 2 минути му го върнал със сменен заден панел. При въпроса за плащането, му отговорили, че е напълно безплатно. Това с appointment -a върши работа. Аз така си взех 5-цата , не са питали даже за име, за да проверят. На някой може да е от полза.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате