Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Google Voice search вече и на български

Featured Replies

Публикувано

Google Voice search е с добавени нови 13 езика, сред които и български...

Работи перфектно!

• Отговори 55
  • Прегледа 12.3k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Новината беше, че най-накрая има отлично функциониращо гласово разпознаване на родния ни език. И вместо всички да сме доволни от този факт, едни започнаха да ревнуват, а други да пишат есета на тема ф

• MMJ, мисля, че съм достатъчно зрял и опитен, че да мога сам да решавам коя платформа да ползвам. Ползвал съм андроид доста преди теб и продължавам ежедневно да имам досег до платформата, така че не си

• Пожелавам ви и това да стане, но се съмнявам да е тази година. А иначе за тези които се чудят след като е за андроид защо се поства във форум за айфон, ще ви кажа защо: Не забелязвате ли, че новинит

Добавени снимки

Публикувано

Доста добре работи, наистина. Жалко само, че засега работи само като dictation без никакви по-умни способности.

Публикувано
  • Автор

Отдавна на българския език не му се бяха случвали хубави неща. Екстрата е невероятна, особено докато шофираш.

Публикувано

В Google Voice Search за iPhone няма български език в настройките.Къде да го търся .Нали не става реч само за Андроид?

Публикувано
  • Автор

След ъпдейта ще има. Става реч, че вече има поддръжка и на български. Другото е само въпрос на време.

Публикувано

За Google Search ли говорите?

Публикувано

Добре, инсталирам го тва google voice и като го стартирам ми иска юзър и пас от gmail акаунта, въвеждам ги и ми изписва "Login Failed You dont have Google Voice account, Please visit www.google.com/voice to create one." Като отворя тоя линк няма никакъв рег, а ми дава да инсталирам някъв софт на компа след, което ми линква акаунта към този от gmail-a и пак през телефона не става и ми изписва "Login Failed". Аз ли нещо не правя като хората или?

:thinking:

Публикувано

Аз съм го инсталирал, логнат съм с gmail акаунта, но никъде в менюто с настройките не намирам български! Всякакви йероглифи има, но не и български! ;(

Редактирано от Jorky_pld

Публикувано

За сега е за дроидите;) Не четете ли.

Публикувано
След ъпдейта ще има. Става реч, че вече има поддръжка и на български. Другото е само въпрос на време.

Не знам какво да чета.... По този пост разбирам, че за iOs става! ;)

Публикувано

Става, но български след ъпдейта;)

Публикувано

Ей това е друга бира! Чак сега зацепих! :)

Редактирано от Jorky_pld

Публикувано

Остава да дочакаме новината, в която ще се казва "Siri вече и на български"... :)

Публикувано

ами като е за Дроид, защо го поствате във форум за айфон?!

3oyu29.jpg

Публикувано

Няма как да не дойде и при нас все пак.

Публикувано

На таблета ми не иска да го инсталира , казва че нямало за страната му и в гугъл плей липсва. Андроид 2.3.4 е , китайска машинка.

Публикувано

При мен на Андроид 4.0.4 работи идеално :)

Публикувано

Това го правя и аз, на английски, бейби ;)

Публикувано

Писна ми от ботове ;)

Публикувано

Остава да дочакаме новината, в която ще се казва "Siri вече и на български"... :smile:

Пожелавам ви и това да стане, но се съмнявам да е тази година.

А иначе за тези които се чудят след като е за андроид защо се поства във форум за айфон, ще ви кажа защо:

Не забелязвате ли, че новините на главната страница идват от kaldata... логично е технологиите да се развиват и фирмите да пускат нови устройства и продукти.

Обаче последния модел на епъл като е излязал миналата година да стои главната страница празна ли ?

От тогава досега знаеш ли колко нови модели са излезли, но за друга ОС... и затова новините на сайта предимно са за андроид телефони.

Логично е като излезе нов модел на Sony хората да прочетат за него, по този начин се информират и виждат как се развиват останалите устройства с различна от iOS платформа.

Всъщност това е свободата на словото и хората да бъдат информирани за всичко, след като знаят предимствата и недостатъците на даден телефон/ОС сами да направят своя избор.

Публикувано

:offtopic:

Факт е, че Google много дръпнаха последно време. А Apple, май май, малките пазари не ги интересуват, ама какво да правиш - фирмена политика. Също е факт, че специално за България, Google имат много по-добър набор от услуги.

Ето например новата навигация в iOS 6 - да, има работеща turn-by-turn навигация, но откакто не търси в Google ми се случва да не намира обекти, които преди излизаха. В САЩ сигурно е ОК, но аз живея в България.

Иска ми се следващото устройство, което ще купя, да е iPhone, ама както е тръгнало...

(имайки предвид колко анти-андроид бях, сам се изненадвам от напредъка на Google)

Публикувано

Политиката на Apple е логична,въпреки че не ни харесва.

Публикувано
  • Автор

Google пуснаха гласово търсене на български език, добавиха градския транспорт в google maps, пуснаха автомобили да снимат за streetview... Като добавим поща, виртуален диск, youtube и т.н. Въобще, за първи път може да се почувстваш като бял човек и в България.

Публикувано

Това последното звучи доста екзотично, адаш...

Публикувано

Neol23, не виждам какво точно правиш на български, предвид, че нито google now, нито s voice работят на български. Засега voice search-ът ти дава възможност само да търсиш в гугъл, нищо друго.

А това да ти показва следваща постановка/мач, не знам в коя държава ти се случва, но определено не е в България. Или просто моят google now е глупавичък и освен прогнозата и колко време ще ми отнеме от нас до офиса, друго нищо не показва. И между другото, в Google Maps има информация за градски транспорт само за тролеите в Бургас...

Никой не отрича усилията, които полагат, но нека останем на земята и гледаме малко по-обективно на нещата. Severus, аз ще се почувствам човек, когато вземат да ми разрешат да си продавам приложенията в маркета :smile:

Редактирано от killer4o

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.