Публикувано Януари 2, 201016 гд X Theme X Theme+SBSettings Mirror Допълнителен пакет с икони (713 броя) Редактирано Март 1, 201016 гд от Grievous
Публикувано Януари 2, 201016 гд А ако и двамата се загледате ще видите, че пише "очаква се скоро". Линка е само за иконите
Публикувано Януари 2, 201016 гд Здравейте Честита Коледа и щастлива 2010 (да ви пожелая ,за начало) Имате ли представа кога ще излезе темата ?
Публикувано Януари 2, 201016 гд Ами предполагам, когато Генерала - Grievous я направи :mrgreen: Търпението (Patience) е един от най-важните преоритети, на който някога ни учиха рицарите джадай
Публикувано Януари 3, 201016 гд Темата е достъпна в репото на ZodTTD. Автора и е zausser и е пуснал облика за SBS в отделен пакет. Инсталирането изисква дарение!!! Ето архив с темата и разни благинки, пачове и т.н.. За съжаление е възможно при разархевиране да даде грешки и да не се разархевират psd файловете и някои други (причината не е в моя телевизор), но темата вътре си е налична и е ок. Редактирано Януари 24, 201016 гд от Grievous
Публикувано Януари 3, 201016 гд Както шамана каза,на мен ми даде ерор при разархивиране .. Веднага хванах фона,влезнах в сидия в репото ... но там като дам инстал иска да направя дарение първо ,някой ако ми каже къде и как ,ще бъда благодарен П.С. Като инсталнах SBSettings не ми искаше дарение ,което е странно ..защо за едното иска ,а за другото не ? : ))
Публикувано Януари 3, 201016 гд Grievous, е дал линк в първия пост към поизчистената от него тема. Някой успя ли да я сложи?
Публикувано Януари 3, 201016 гд Да аз , сега подреждам иконите Tук тапети в различни цветове. Редактирано Януари 24, 201016 гд от Grievous
Публикувано Януари 3, 201016 гд Някой ще ми обясни ли има ли разлика между оригиналната тема и тази на Шамана ? сега си слагам оригиналната за това задавам такъв въпрос П.С. и ако някой може да ми помогне с Текст Едитор под Windows 7 ? да редактирам текстовете във Iphone ще съм му много благодарен освен от телефона с IFile ? до сега търсих в търсачката на форума но не намерих нищо Благодаря много !! За бързата реакция сега остана да си намеря текстов едитор за файловете на айфона
Публикувано Януари 3, 201016 гд Няма разлика. Темата, която съм дал аз е подредена и изчистената дадена от Grievous и е същата като тази в Сидиа.
Публикувано Януари 3, 201016 гд от цялата работа се изнервих докато я оправя менюта подредба и накрая нищо .... Да изглежда добре но... няма смисъл ... Първо RSS новините не могат да са на кирилица. Второ настройките за времето са уникални докато оправя времето може да завали сняг и Трето менютата са ми разместени ... опитах всичко от БанкГотик щрифта до сякакви щрифтове като при това не системни защото заради тях се размествали иконите ами не стана за това се отказвам
Публикувано Януари 3, 201016 гд @s0urce : Можеш ли да дадеш 1 скреен как са ти разместени ? П.П. Ако от горе под часовника имаш номерациите на страниците (Page 1, Page 2 etc.) го махни от Springjump и ще ти се наместят иконите
Публикувано Януари 4, 201016 гд Межу другото точно от това бяха разместени иконите мерси все пак ама вече го махнах макар че наистина изглеждаше добре донякъде но предпочитам някоя тема по лека нещо като Лятната тема която беше качена някъде по горе из темите
Публикувано Януари 10, 201016 гд Допълнителен пакет с икони (1200+ броя) -- Пон Яну 11, 2010 5:17 pm -- iphonerookie Red X color mod Download X_1.3_red.rar EF Green X color mod Download X_1.3_Green.rar EF Pink/Purple X color mod Download X_1.3_PinkPurple.rar EF Blackout X color mod Download X_1.3_Blackout.rar
Публикувано Януари 13, 201016 гд Някой може ли да я постне готова ,окончателно завършена ,със работещи линкове ...Надявам се да не звуча натрапчиво ,просто се опитвам да си я кача от 1 седмица и все нещо става ,та да не успявея .. Благодаря предварително
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.