Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Apple официално представи iPhone 5

Featured Replies

Публикувано

От Глобул днес ми казаха "Началото на другият месец".

• Отговори 430
  • Прегледа 57.1k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Колко бота още ще се пръкнат да плюят! За да не ме обвинят отново в грубо и селско отношение към потребителите, ще кажа за последен път... Всяко мнение, което не е по темата(тази а и други) от сега на

• Ради Аврамов
    Ради Аврамов

След като изчетох всички мнения искам и аз да кажа нещо, което обобщава някои предишни мнения. Относно дизайна на iPhone5: Първо съм изумен от факта, че има толкова много отрицателни коментари. Като

• И досега се е сменяло всичко - LCD, дигитайзер и джам. Ако не се лъжа само на 3G и 3GS можеше без смяна на LCD. Според мен по-добре дълъг отколкото широк, мистрии които да ми пазят сянка не ми тряб

Добавени снимки

Публикувано

Супер, мен този отговор ме устройва! Поне да е до Коледа де :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Ползвам Андроид и IOS(sgs2 и iphone 4) Андроид за мене е в пъти по-добра като функционалност.При него мога да си сменям абсолютно всичко, а при ios не.Да, Iphone е стилен телефон, но е далече от думата смартфон!!!Петицата на външен вид ми харесва, както и почти всички телефони.Колкото и да плюете по SGS 3, той е в пъти повече СМАРТФОН отколкото всичките Айфони.

За андроид:

- по-функционален

- удобен и лесен за работа

- много модификaции

- пълен достъп до всичко след елементарния root

С две думи, андроид ми предлага огромно разнообразие, което ios не може.

Това е моето мнение и за iphone 5.Хубав и стилен телефон, но ограночена os дори и с jailbreak..А за неоправданата цена която ще е в бг., просто човек трябва да е буквално като кон с капаци, за да даде толкова пари.

Публикувано

Само да попитам - какво означава трудна работа с айфон? Щото и аз ползвах /за щастие приключих/ Андроид и не можах да хвана кое му е по-удобното!?!?

Елементарен бил /рут-а/ а що ще го правиш като е напълно функционална системата, защо!?!?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Колко бота още ще се пръкнат да плюят! За да не ме обвинят отново в грубо и селско отношение към потребителите, ще кажа за последен път... Всяко мнение, което не е по темата(тази а и други) от сега нататък ще бъде изтривано(без значение мое, на колега или друго)! За рецидиви ще има и наказания по правилата ни. Да напомня, темата е iPhone 5. Харесвам, не ми харесва и т.н. Не е андроид, хемороид, гнусмас и други подобни. Поздрави.

• 10 месеца по-късно...
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.