Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Apple официално представи iPhone 5

Featured Replies

Публикувано

BulgarianSS, казаха, че до края на годината щели да го пуснат в 100 страни, но поне iPad-a го получихме сравнително скоро след Щатите, та се чудех как ще е с айфона. Иначе аз съм доста доволен, само не съм убеден дали новия екран ще ми е по-удобен от стария... все пак с около 8-9% по-висок е, но едва ли ще дочакам да дойде да го тествам преди да поръчам :p

The Shaman, на картинката на сайта на Apple изглежда по-малък отвора, но може да е заради по-дългия телефон.

Редактирано от killer4o

• Отговори 430
  • Прегледа 57.1k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Колко бота още ще се пръкнат да плюят! За да не ме обвинят отново в грубо и селско отношение към потребителите, ще кажа за последен път... Всяко мнение, което не е по темата(тази а и други) от сега на

• Ради Аврамов
    Ради Аврамов

След като изчетох всички мнения искам и аз да кажа нещо, което обобщава някои предишни мнения. Относно дизайна на iPhone5: Първо съм изумен от факта, че има толкова много отрицателни коментари. Като

• И досега се е сменяло всичко - LCD, дигитайзер и джам. Ако не се лъжа само на 3G и 3GS можеше без смяна на LCD. Според мен по-добре дълъг отколкото широк, мистрии които да ми пазят сянка не ми тряб

Добавени снимки

Публикувано

В крайна сметка Телефона ще се купува и точка плюя ви на тъпите Галаксита 3ки изглеждат като на жена ми огледалото голямо и грозно .... !! Стилното си е стилно бяло черно все си е яко!!!

Цитирам " Това ще е телефон номер едно в света следващата една година! " Край на цитата !!

Публикувано

Да ни е честит новият .................4SL ( LONG)

Публикувано

Това не стана ясно. Няма ли да е с микро пак.

Аз поне не видях да го представят ,че ще е с нано сим , мисля ,че също ще е с микро сим както досега!

Публикувано
  • Автор

Това не стана ясно. Няма ли да е с микро пак.

Не, няма...От сайта на Apple гледам.

http://www.apple.com...ompare-iphones/

П.С. Да видим кой от нашите оператори най-бързо ще се ориентира и ще предложи нано-сим, за да привлече за клиенти най-нетърпеливите. :smile:

Публикувано

А ясно.

Публикувано

BulgarianSS, казаха, че до края на годината щели да го пуснат в 100 страни, но поне iPad-a го получихме сравнително скоро след Щатите, та се чудех как ще е с айфона. Иначе аз съм доста доволен, само не съм убеден дали новия екран ще ми е по-удобен от стария... все пак с около 8-9% по-висок е, но едва ли ще дочакам да дойде да го тествам преди да поръчам :p

The Shaman, на картинката на сайта на Apple изглежда по-малък отвора, но може да е заради по-дългия телефон.

Ще го тествам,преди да го взема-Глобул явно ще намаже поне от мен.

Лично аз имам чувството,че няма да е неудобен,но ще се види.

iPad-а не зависеше толкова от операторите ни,колкото iPhone-a.

Декември по операторите,преди това ФО по магазините може би или от чужбина.

Публикувано

Средата на октомври се прибирам от Англия и мога да внеса 2-3 бройки. Ако има заинтересовани да пишат на лично :)

Публикувано

С Nano-SIM е.

Публикувано

Няма да се спи докато не го пипна в ръцете.дано да е скоро......само един човек може да ме избави от това безсъние.. нека силата бъде с него.

Публикувано

Да де. Сашо ни показа в сайта :)

Публикувано

Apple са наистина уникална компания. Успяват да продадът един и същи продукт НА ЕДНИ И СЪЩИ ХОРА няколко пъти. Е за това .........евала.

Маааааалко да се бяха напънали да направят екрана до рамката.... и щеше да е........ може би 5S

Редактирано от moloko

Публикувано
Nano-SIM

iPhone 5 is not compatible with existing micro-SIM cards.

Глобул мисля че вече писаха че поръчват такива карти така че едва ли ще е проблем :) да му мислят другите който са на Виваком...

Публикувано

А разбрахтели А6 процесора що за чудо е като ядра и мегахерци? Май нищо не споменаха за това , само 20% по-пройзводителен , което е много относително. Макар да ми харесва новия дизайн все се надявах на нещо по -революционно като функционалност и опций. Щеше да е хубаво да има термометър , да мери кръвно и пулс , нямаше да е лошо да има ехограф и инфра червена камера , сателитен и дигитален тунер за телевизия и най-важното поне да работеше с 2-3 карти. Хехейехехехе

Публикувано

Избухна бате... :)

Публикувано

Казаха ли кога ще е втората вълна от доставки и в кои страни?

Публикувано

Глобул мисля че вече писаха че поръчват такива карти така че едва ли ще е проблем :) да му мислят другите който са на Виваком...

При 4s, Вива пуснаха микросима заедно с останалите;) Едва ли и сега ще е проблем.

Публикувано

Според AnandTech А6 чипът е с Cortex A15, което е доста добре. Най-вероятно ще е ъндерклокнат на 1 или 1.2 гхц.

Публикувано
  • Автор

Може пък да стане с рязане на микро-сим-а :smile:

П.С. Да, да ...ама май не :)

vodafone-nano-sim.jpg

Публикувано

Дай боже :)

Публикувано

Дано да има начин пак да се режат картите, че тия нано-та, докато ги чакаме да се излюпят... Скоро ще се разбере дали е възможно.

Знаем за характеристиките на телефона от повече от месец май, но все пак аз съм доволен от всичко ново и определено ще си го взема. Единствената дилема ще е с цвета. Черният изглежда по-стилен, но на картинка. На живо друго може да е.

Забелязвам, че в английския епъл стор са обявили цени от 530 лири за 16гб (другите не се знаят, но може би ще са 630 и 730), за разлика от тези за 4С - 499, 599, 699.. Някой знае ли дали за САЩ изобщо ще има отключени първоначално? Мисля си, че само с договори ще са поне първите месеци.. Да видим тогава, кой откъде и как ще вкарва..

Интересното е, че няма никакви бъмпери и аксесоари с изкл. на извънземните слушалки и адаптерите за кабела..

Публикувано

Ако може да се вярва на това, аз мисля че с рязане на микро сим-а трябва да стане номера :)

http://www.ilounge.com/index.php/news/comments/nano-sim-cards-released-bound-for-new-iphones/

Публикувано

Наистина добре изглежда, но аз освен процесора не видях нищо интересно. Изглежда прекрасно, но като знам как в България ще гледат с един телефон кола да купят едва ли ще закача на него. Ако имате пари - купувайте, телефона е убийствен.

Публикувано

Не е много красив с този дълъг дисплей - но бих си го взел с голямо удоволствие. Лошото е, че при М-Тел трябва да ти останат 3 месеца преди изтичането на договора (само ако има телефон на лизинг), за да си вземеш друго устройство на този номер. Тъпо, но ... Иначе веднага изплащах S-ката :D

Публикувано

Ето го и промо видео на 5 цата

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.