Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Apple официално представи iPhone 5

Featured Replies

Публикувано

При 4s, Вива пуснаха микросима заедно с останалите ;) Едва ли и сега ще е проблем.

Глобул пуснаха микрото още края на юни 2010 при излизането на 4-ката

• Отговори 430
  • Прегледа 57.1k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Колко бота още ще се пръкнат да плюят! За да не ме обвинят отново в грубо и селско отношение към потребителите, ще кажа за последен път... Всяко мнение, което не е по темата(тази а и други) от сега на

• Ради Аврамов
    Ради Аврамов

След като изчетох всички мнения искам и аз да кажа нещо, което обобщава някои предишни мнения. Относно дизайна на iPhone5: Първо съм изумен от факта, че има толкова много отрицателни коментари. Като

• И досега се е сменяло всичко - LCD, дигитайзер и джам. Ако не се лъжа само на 3G и 3GS можеше без смяна на LCD. Според мен по-добре дълъг отколкото широк, мистрии които да ми пазят сянка не ми тряб

Добавени снимки

Публикувано

Картите са уникални !!!

Публикувано

Severus, по принцип на микро сима не всички пинове се ползват, така че може и да се получи с рязане на неактивните :p

Публикувано

Severus, тоя сим е от по-старите модели, които са с по-голям чип. Гледайки моя микро-сим на виваком(който е с по-тесен чип) мисля, че ще стане с рязане, но знае ли човек.

Публикувано
  • Автор

@Killer40 - И снимката на Anton доказва подобна възможност. А, дано :)

Публикувано

За РАМ паметта казаха ли нещо ?

Публикувано

1GB

Публикувано

Apple са наистина уникална компания. Успяват да продадът един и същи продукт НА ЕДНИ И СЪЩИ ХОРА няколко пъти. Е за това .........евала.

Маааааалко да се бяха напънали да направят екрана до рамката.... и щеше да е........ може би 5S

Чудя се още колко хора ще кажат, че 5цата е уникален телефон? Кое му е уникалното? По-бърз от 4с... едва ли това ще се усети видимо. Отново 8 мегапиксела и т.н. С две думи - НИЩО иновационно... просто лек ъпгрейд.

Публикувано

Май не схвана иронията?

Публикувано

А колко ще кажат, че не е?!

Публикувано

Apple са наистина уникална компания. Успяват да продадът един и същи продукт НА ЕДНИ И СЪЩИ ХОРА няколко пъти. Е за това .........евала.

Маааааалко да се бяха напънали да направят екрана до рамката.... и щеше да е........ може би 5S

Съгласен съм :) 2 модела пропуснах но на този ще се радвам! ;) Като гледах видеото и се позамаях :)

Публикувано

Чудя се още колко хора ще кажат, че 5цата е уникален телефон? Кое му е уникалното? По-бърз от 4с... едва ли това ще се усети видимо. Отново 8 мегапиксела и т.н. С две думи - НИЩО иновационно... просто лек ъпгрейд.

А какво очакваше? Микровълнова?

Публикувано

Леко да не кажа много..... разочарован.... очаквах повече... този айФон си е една тунингована четворка.... толко ли не можаха с нещо ново да изненадат??? Питам се аз.... и явно отговора е не... ако трябва да съм честен... 4-та ми е по симпатична от този...

Публикувано

Съгласен съм :smile: 2 модела пропуснах но на този ще се радвам! ;) Като гледах видеото и се позамаях :smile:

Аз пропуснах 3 модела /за да усетя разлика/ и чаках 5-цата. Но честно......дизайнът ме разочарова, в момента проверявам колко ще спестя, ако си взема някой Samsung или LG с подобни параметри. Просто не съм заблуден потребител. И се извинявам, че пиша богохулства в този форум! ;)

Публикувано

Направиха и първото ревю на новият Айфон

Публикувано

Предимства:

- уникално качество на изработка

- при изпускане на земята, ще се сменя само предната част - гърба е метален

Недостатъци:

- в ивента още казаха, че с цел по-малко отблясъци, тъча, стъклото и дисплея ще бъдат един компонент - ЧЕСТИТО - изпускане = смяна на тъч+стъкло+дисплей. При 4ката се минаваше с тъч и стъкло.

- направили са го все пак грозно висок - както Galaxy S2. Според едно ревю на engadged, колкото "по-висок" е един телефон, толкова е по-голям шанса за изпускането му по време на ползване. Впрочем на S2ката дисплея е по същият начин както при айфон 5. Смяна = 265 лева.

- не виждам нещо революционно, както беше типично за Епъл. Липсата на Стив е очевидна. Дори и хардуерно това устройство е месеци назад. Процесора е A15 на кортекс - двуядрен, при това не е с кой-знае какъв клок - 1.0 - 1.2. При наличие на конкуренция в зоната на 4 ядра - при това управляеми! Предимството от тех. гл. т. на А15 се води невероятната възможност за обработка на FHD и уникално бързия кеш на второ ниво - т.е. Епъл могат само чрез това да извлекат ползи - възможния макс. кеш е 4 мб за второ ниво, но едва ли са имплементирали повече 1 мб (пак е почти невъзможно, но все пак няма официални данни).

- относно фийчъри - панорама има отдавна, яки снимки има от Нокия. Какво ново?!

Публикувано

Ти до сега отделно ли ги сменяше?

Публикувано

Още никой не го е пипнал, но ревютата почнаха :tooth:

Публикувано

Според инвестор.бг - 28.09 е тук:

Публикувано

Поне знаем какъв ще е следващият телефон на Apple - 5S. Същият дизайн, но с 6 ядрен процесор, по-добра камера, нова "програмка", която няма да я има в 5, за да може 5S да се продава :D

Добре, процесорът не е ли четириядрен??

Публикувано

Гърбът не е изцяло метален. Така че пак ще има оплаквания. Няма как, голяма компания и всеки гледа под лупа.

Редактирано от rooibos

Публикувано

И на 3GS ревахте и на 4 ревахте и на 4S ;) Сега пак ревете и пак ще си говорим след месец два;)

Публикувано

Ревем, не ревем, всеки ще си го купи при първа възможност.

Публикувано

Ревем, не ревем, всеки ще си го купи при първа възможност.

Имам ли възможност - сменям :D

Публикувано

Леко да не кажа много..... разочарован.... очаквах повече... този айФон си е една тунингована четворка.... толко ли не можаха с нещо ново да изненадат??? Питам се аз.... и явно отговора е не... ако трябва да съм честен... 4-та ми е по симпатична от този...

Хаха добре какви иновации в последните 1-2 години си видял(a), които ги няма в iPhone? Блъскат се яко четириядрени и Тегра процесори в мобилни устройства, без те да имат реална нужда. LTE е един много голям плюс (ако Мтел решат да се хванат в ръце), няма NFC, но и да имаше в БГ няма къде да се ползва, дори в промо видеото Дизайнера си казва, че целта не е революционен телефон, а подобрен iPhone.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.