Публикувано Септември 8, 201213 гд BG AppStore link Free Category: News Released: 04 September 2012 Version: 1.0 Size: 2.2 MB Language: English Seller: Nova Broadcasting Group AD © Nova Broadcasting Group Rated 4+ Съвместима с iPad, iPhone и iPod Touch. Изисква iOS 5.0 и по-висока. Пускам нова тема, защото приложението е ново. Това вече е официалната апликация на Нова Телевизия. Посредством него, може да гледате Нова Телевизия на живо, да гледате репортажи и четете новинарски статии , да видите програмата, времето или да четете зрителските репортажи в секцията iNova. Работи с AirPlay. Можете и да споделяте новини към Twitter,Facebook или по мейл. Единствения бъг, който забелязвам за сега е, че не завърта Live stream-а т.е. работи само в портретен режим, при репортажите всичко е наред. Във версия 1.1 завъртането на Live излъчването е оправено и работи. Редактирано Септември 21, 201213 гд от roll2puff
Публикувано Септември 8, 201213 гд Много ми харесва приложението на пръв поглед! Хареса ми, че има опция да се гледа на живо и че има предавания от Нова спорт в "Видео". Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 21, 201213 гд Landscape режим не работи при мен! С ъпдейта днес landscape-а е оправен.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.