Публикувано Септември 11, 201213 гд View In iTunes Free Category: Photo & Video Released: Sep 11, 2012 Version: 1.0.1.3063 Size: 7.5 MB Languages: English, Afrikaans, Amharic, Arabic, Basque, Bengali, Bokmål, Norwegian, Bulgarian, Catalan, Chinese, Croatian, Czech, Danish, Dutch, Estonian, Finnish, French, Galician, German, Greek, Gujarati, Hebrew, Hindi, Hungarian, Icelandic, Indonesian, Italian, Japanese, Kannada, Korean, Latvian, Lingala, Lithuanian, Malay, Malayalam, Marathi, Moldavian, Norwegian, Persian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Serbian, Slovak, Slovenian, Spanish, Swahili, Swedish, Tagalog, Tamil, Telugu, Thai, Turkish, Ukrainian, Urdu, Vietnamese, Zulu Seller: Google, Inc. © 2012 Google Inc. Rated 12+ for the following: Infrequent/Mild Cartoon or Fantasy Violence Infrequent/Mild Horror/Fear Themes Infrequent/Mild Realistic Violence Infrequent/Mild Mature/Suggestive Themes Infrequent/Mild Alcohol, Tobacco, or Drug Use or References Infrequent/Mild Simulated Gambling Infrequent/Mild Profanity or Crude Humor Infrequent/Mild Sexual Content or Nudity Requirements: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation) and iPad. Requires iOS 4.3 or later.
Публикувано Септември 11, 201213 гд Чудесна новина. Приложението е доста по-добро от вградената версия. Дано скоро пуснат и Google Maps.
Публикувано Септември 11, 201213 гд Абре, само аз ли не мога да го намеря в AppStore? Пускам търсачката "YouTube" и нищо....!?!?
Публикувано Септември 11, 201213 гд Аз също не я намерих. Трябва да се отвори от директен линк към AppStore.
Публикувано Септември 11, 201213 гд През иТунса всичко е окей. Ако и други имат проблем с намирането му, пробвайте през iTunes. Добри първи впечатления иначе от приложението.
Публикувано Септември 11, 201213 гд При мен AirPlay стриймва само звук. Нямам Apple TV под ръка, но към 2 компютъра с AirServer, различни версии. Изкара ми и съобщение, че устройството може да стриймне само звук. Утре ще мога да тествам с TV, ако някой има под ръка, може да каже как е, интересно ми е дали 4S ще стриймва и картина. Иначе самото приложение работи добре, но ме подразниха препоръчаните клипове, по 1 през 3.
Публикувано Септември 11, 201213 гд Има звук и картина, но трябва да се активира Mirroring. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 11, 201213 гд Аз също не я намерих. Трябва да се отвори от директен линк към AppStore. През телефона търсете YouTube Google и ще излезе. Просто е от скоро в стора няма явно достатъчно тегления и е без рейтинг, за да излиза в първите резултати при търсене.
Публикувано Септември 11, 201213 гд В секцията Photo & Video е най-отгоре. Разкарах оригиналната YouTube.app и оставам с тази.
Публикувано Септември 23, 201213 гд Свалих си новия yotube но не работи както трябва изписва ми Error loading Tap to retry.Някой друг да има този проблем или е само при мен.
Публикувано Септември 23, 201213 гд Ами не знам трябва да помисля нета ми е през 3G когато влизам през сафарито няма никакъв проблем а през иконата изобщо няма никакъв резултат показва само други отделни групи видеа.
Публикувано Септември 23, 201213 гд Автор Като гледам, бави ти и при постване във форума. Лепиш по два еднакви поста. Нищо чудно и нета да е.
Публикувано Септември 23, 201213 гд Ами стана без да искам нета е много силен за това няма проблем,когато цъкна на видео от раздела чанелс зарежда се цялото видео за секунди.
Публикувано Декември 5, 201213 гд Като цяло съм очарован от приложението-доста повече ми допада от старото. Чак започнах да го ползвам.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.