Публикувано Септември 7, 201213 гд Здравейте въпроса ми е относно ресурса които изисква OS X Mountain Lion (прочетох че е за машини след 2007) дали той е осезаемо по-голям от OS X Lion? Понеже ползвам macbook pro 5,5 (2009) с Lion и съм доволен от начина по който се държи, интересува ме дали ако updeitna вече НЕ толкова новия ми MACBook ще се забави или не?
Публикувано Септември 7, 201213 гд Въпроса не е толкова в размера на дяла, които ще заеме. OS X Mountain Lion е изцяло на 64bit. Тенденция, която започна от Snow Leopard насам. Не че няма хора, които са инсталирали ML OS на MacBook Late 2008. Нищо не пречи да си я качиш и да тестваш. Моята машина е Mid 2010, но е 2.4GHz, 8GB Ram и с SSD и съм доволен от операционната система, но не само заради характеристиката на лаптопа.
Публикувано Септември 7, 201213 гд Здравейте въпроса ми е относно ресурса които изисква OS X Mountain Lion (прочетох че е за машини след 2007) дали той е осезаемо по-голям от OS X Lion? Понеже ползвам macbook pro 5,5 (2009) с Lion и съм доволен от начина по който се държи, интересува ме дали ако updeitna вече НЕ толкова новия ми MACBook ще се забави или не? Повярвай ми новата система е по-добра от тази със която си във момента! Не си усложнявай живота ,тегли си новата инсталирай я и ще видиш,че 10.7 ти е мъчил много машината!! От опит ти го казвам.
Публикувано Септември 8, 201213 гд 10.8 Mountain Lion спрямо 10.7 Lion e нещо като 7-цата спрямо Vista.. Прави си изводите
Публикувано Септември 8, 201213 гд Аз въобще нямам такива впечатления, но както и да е 10.8 на моя мбп харчи памет колкото 10.7, обаче батерията държи по-зле.
Публикувано Септември 8, 201213 гд Автор В момента слагам (престраших се).....след 3/4 дена ползване ще споделя впечатления Благодаря на всички!
Публикувано Септември 9, 201213 гд обаче батерията държи по-зле. Като на ифоньо бре, майка - изключи си нотификейшън сентър-а.
Публикувано Септември 9, 201213 гд Не съм го пробвал с изключен център, ама предвид, че там нищо не пристига, нямам обяснение как яде толкова батерия
Публикувано Септември 13, 201213 гд Добър ден. Тъй като си взeх MacbookPro само, че не е с Mountain Lion, и си мислих да го ъпдейтна, но се чудя дали няма да загубя iLife пакета, а не искам да го губя. Може ли някой да ме просветли. Благодаря предварително.
Публикувано Септември 13, 201213 гд Ами аз моят го купих с Lion, наскоро ъпдейтнах до Mountain Lion и нищо не се загуби
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.