Публикувано Септември 20, 201213 гд @chayanne на сайта на СКК пише, че пълният пакет ТВ с 35Mbps net струва 28,95 лв/месец (без HBO), а с 55Mbps е 38лв/месец. Само телевизията е 15,90лв/м. а HBO-то е 9,90лв/месец. Не виждам къде е офертата? Това, което пише на сайта е едно. При сключване на едногодишен договор, първите три месеца са по 10 лв.(плащат се предварително при сключването на договора), а останалите 9 по 20 лв., ако предплащаш всеки следващ месец. Ако трябва да го смятам точно е по 17,50 на месец за цифрова тв без HBO пакет + интернет.
Публикувано Февруари 22, 201313 гд Плюете Булсат но не забравяйте едно нещо че Булсат нямат договори!!!А тез близо и далече ми искат 1 000 лева щото съм се отказал ... просто не виждам как ще ми вземат 1 000 лева :-) за това да си дойдем на думата Булсат си е булсат искаш този месец интернет имаш го не искаш нямаш :-)
Публикувано Февруари 22, 201313 гд И при Булсатком има договори. 1000 лв. неустойка....ти 20 годишен договор ли си сключил? Sent from my iPad using Tapatalk HD
Публикувано Февруари 22, 201313 гд Има, но никой не ти дава зор да подновяваш Караш на безсрочен! Педалите Мегалан/Ментел, при предплатен, ми спряха нета щото договора ми бил изтекъл!!! И двете педалски фирмички (Ментел и Булшит) са вече история, та нямам мнохо право да пиша вече.
Публикувано Януари 20, 201511 гд Крайно време бешеДо няколко дни и за IOS;) http://bulsat.com/novini.php
Публикувано Януари 20, 201511 гд Охоо, то това е от преди коледа горе-долу, като им чета форума на Булсат, хич и не се надявам да стане скоро.
Публикувано Януари 20, 201511 гд Амааа това за 4G нет ли.Тъпото е че нито ментел и глобул мислят да сменят това бавно 3G то си им носи пари 100мб по 1.50лв като допълнителен пакет за близо 4-5 часа свършва и са напред с доста за седмица Send from iPhone
Публикувано Януари 20, 201511 гд Аз го ползвах на андроид, работи добре, сега чакам за iPhone Гледаш целия пакет?Или?
Публикувано Януари 21, 201511 гд Ако става дума за тв то на повечето програми изписва LNB няма сигнал Send from iPhone
Публикувано Януари 21, 201511 гд Гледаш целия пакет?Или? Довечера ще проверя, че Xiaomi-to не е в мен
Публикувано Януари 21, 201511 гд BulsatcomTV by Smart X Media https://appsto.re/bg/heGT4.i Не чакахме много Не мога да се логна
Публикувано Януари 21, 201511 гд BulsatcomTV by Smart X Mediahttps://appsto.re/bg/heGT4.i Не чакахме много Не мога да се логна аз сега тегля и ще пробвам да се логна.Да ама от къде това име и парола от HBOGO лиSend from iPhone Редактирано Януари 21, 201511 гд от malkiq
Публикувано Януари 21, 201511 гд А платил ли си HBO? Аз съм им абонат с пълния пакет,но нямам регистрация в сайта им.За да се логна в приложението за андроид,използвах следния профил:Патребител:user@user.us Парола:1111 Сега изтеглих приложението и на айфона си и се логнах със същите данни.Може би,ако си направя акаунт в Булсатком,ще имам и другите програми.НВО така или иначе го гледам през НВО GO.
Публикувано Януари 21, 201511 гд Аз се логнах през айфона, имам канали, които ги нямам в пакета и обратно. Примерно на телефона нямам bTV comedy, но пък имам BNT HD, Fashoin One HD, CBS DRama, CBS Reality и др. Влизам си с името и паролата от сайта на булсатком, имам разширен пакет + HD
Публикувано Януари 21, 201511 гд Програмите са стандартни и нямат нищо общо с абонамента на потребителя. Има около 60 програми от които само около 20 "стават" за гледане.Общо взето най-важните(поне за мен) ги няма. Sent from my iPad Air
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.