Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Писна ми от ето такива лични съобщения!!!

Featured Replies

Публикувано
dobar den zna4i tyko 6to se registrirax tyka zastoto i moq telefon zema da prae problemi tova s gybeneto na obxvata qvno e seriozen problem na samiqt telefon kato cqlo gogato go preisntalirame uj e dobre slagam mu i bg karta i ispanska karta na vodafone no kagoato otkaje nqma i nqma ..gore vlqvo dava 4e ima obxvat..kak moga da go opravq ili da go istraqskam v zemqta i to4ka..sega e s farmuer3.0,moje bi tva 4e go razkodiraxme go precaka...ako ima6 nqkakva informacia ste sam ti blagodaren...

Обещавам доживотен бан на следващия юнак, дръзнал да се гаври с езика ни и правилата на форума!!!

• Отговори 62
  • Прегледа 12.2k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Нито едното, нито другото са за смях... "Гавра" е думичката...

• Аз пък съм ЗА такава тема с двете ръце! Трябва публично да се показват такива неграмотници и да ги е срам, че не могат да пишат на собсвения си език. А и съм сигурен, че пишат ЛС не за да запазят няк

• Да си призная, отговарям и на писма, написани на латиница като ги моля следващото да е на български език. Повечето от хората вникват в молбата, но има и такива, които си продължават на шльок и след не

Добавени снимки

Публикувано

И за много отдавна се каня да пиша по тази тема. Досега просто не отговарях на ЛС, написано на шльокавица. Вече ще почвам и да наказвам.

Уважаеми хейтъри на българския език, правилата на форума са валидни НАВСЯКЪДЕ в него, включително в личните съобщения, чатът и забележете, в ПРОФИЛЪТ ви. Изключение прави само потребителското име.

Публикувано
  • Автор

Пак по темата: отправям призив към всички, получили подобно лс да информират модераторите на форума ВЕДНАГА.

Аз никога и никому не съм отказал помощ - даже и на мързелите, но по този начин няма да стане.

Публикувано

Саше, на твое място щях да отговоря на момчето по-този начин:

私は、私たちの言語とは、フォー ラムのルールのまねごとをあえて、次の人生を禁止ヒーローお約束します!
Нека малко и той да се помъчи. Разликата между това което е написал той и този текст, е че поне второто е "официален" език. (За разлика от неговия "пубероновобългарски")

На следващия му пращам отговора на езика на идеограмите (йероглифно писмо)

180px-Papyrus_Ani_curs_hiero.jpg

Редактирано от naidenoff

Публикувано

Не пазя бисерите които получавам, но новите вече ще ги поствам тук :tease3:

пп.Прясно :mrgreen:

butona za snimane da go ka4a po nagore, za6toto dolnata 4ast na ty4a ne raboti.
Публикувано
imam problem s tach sriina, dolnata lenta ne mi raboti...

poradi tazi pri4ina ne moga da si preinstaliram Cydia-ta

instalirax si dr prilojeniq na telefona ot tipa igri i programata za zasnemwane na widio klip, no to4no tezi prilojeniq (swarzani s kamerata) ne moga da gi instaliram.

da towa prilojenie.

kak se prawi restor?

Публикувано

Не само тук се крият бисерите :) има ги навсякъде.

Скайп:

Velizar Georgiev каза: kak da si pusna telefona ot krugloto kop4e li? ili se natiska po ekrana kaji mi che se opitvam cql den ama nestava
Публикувано

Аааааааахахахахахахахаха :hanged: :uzi:

Ам това:

na4i za da instaliram bluetootha

trqq da kopiram edin .deb file v Applications

oba4e az nqqm takoa

imam ApplicationsArchive

ili ne6to tkaoa

oba4e tam nqqm ni6to

s iFunBox vlqzoh

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Изродска работа :spank:

Публикувано
  • Автор

Чук без дръжка. Кака щеше да получи уртикария , ако го беше видяла преди тебе.

• 3 месеца по-късно...
Публикувано
здр.можели дами каже6 как мога даси ка4а наново сидиата имам ниакъв проблем,немога виоб6те даго вклу4а

:think: ;)

Публикувано

Явно, че аско ни занимава всички до един. Обясних му на широко, но неще да почете мъничко.

Публикувано

Моето е малко по-различно, но за сметка на това още по-неграмотно:

здр.имам проблем със sydia е4ера тригнах да инсталирам sos iphone исе рестартира тел.отогава немога да влезна всеме изхвърля от кво е
Публикувано

Значи аз съм бил първи. Беше изцяло на латиница. След забележката почна да се "старае" ;)

Публикувано

Добре че не ми пишат ;)

Публикувано

Заради подписа ти явно ;)

Ще пренасочвам :rolling:

Публикувано

Без такива лични съобщения не може(ще взема да направя и аз една колекция). Но мен ми писна всеки който се е регистрирал да отговаря на съобщението, което системата автоматично пуска на всички ново регистрирали се потребители. Като вляза във форума и веднага 10-15 лични съобщения със съдържание:

Заглавие: Добре дошли в BG iPhone

Отговор:

Благодаря! Надявам се, да е взаимно.
I az seradvam che vi ima
10x

Тези потребители толкова ли не могат да разберат, че това е автоматично съобщение от системата и не е необходимо да се отговаря :tooth:

Публикувано

Всеки обича да се почувства специален и обект на персонално ухажване... :tooth:

Някои дори си просят и санкции с тази цел... да си пообщуват лично с екипа... :rolling:

Публикувано

Дойде и моят ред. Мисля, че кърти. Хаха...

несъм запознат с не6тата каво това ifunbox извиняваи ама не разбирам ни6то ако мойе дами кайе6 наи лесниа вариант а ifaile програмали е мерси много ако ми помогне6
Публикувано

Хубавец си е asko44 ;)

здр.извиняваи 4е ви претиснявам но само дави попита не6то несим много запознат със не6тата kakwo osna4awa SSH, и откъде трябва даси го ка4а зада инсталирам cydia
  • 6 месеца по-късно...
Публикувано
Bratle nujdaq se ot pomosht, s stariq 3g sam i s noviq 4 , i na dvata sam s nivata versiq na 4.2.1 i ne mogad a gi jailbreakna. Pomagai ako moje !
Публикувано

:tooth:

Bratle, nujdaq se ot pomosht,. Kk da jaielbreikna novata 4.2.1 , Ne mi dava info nikade .. POmagai ako mojesh :)))
Публикувано

При всички ни го е пратил ;)

Публикувано

33bcfca6e66e4d8e.gif

Pomagaite xora. Jailbreak za 4.2.1 ? blagodarq vi :)))
Публикувано

И това го имам :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.