Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Заслужава ли си iPhone 5?

Featured Replies

Публикувано

Ни първа, ни последна, но ще го купуват. Факт.

• Отговори 761
  • Прегледа 76.7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• 12 дни се дъвчат проблеми, радости и неволи в тази тема. Всъщност подобни теми (и в Новини има доста) са толкова фундаментални по смисъл, колкото е и Хамлетовския въпрос "Да бъдеш или да не бъдеш..."

• Не знам защо се възмущавате от цените. В пазарната икономика те се определят от простичкия принцип на търсене спрямо предлагане. Всеки търговец съществува с една единствена цел - максимална печалба. Т

• Колкото по-скъп ви го продават, толкова по-хубав ще ви се вижда.

Добавени снимки

Публикувано
Публикувано

Това от видеото ако е вярно , направо съм очарована

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

До тук не чухме мнението на собственик май!

Публикувано

Ето малко снимки. Извинявам се за качеството, но са от 4-ката, а нямам друг апарат под ръка. Телефона е на 3 дни нормална употреба. Калъфчето ми е Spigen и съм го вадил и вкарвал поне 100 пъти. Ако се драскаше ЧАК толкова лесно, досега щеше да има поне една драскотина. Цялата тази история вече ми писна. Всеки, който иска iPhone 5 знае,че корпусът му е от алуминий и ако е завършил 8-ми клас, би трябвало да знае, че алуминият е сребристо-бял и е един от най-меките метали. След като се боядиса в черно и влезе в контакт с по-твърди материали - било то метали или не - (ножове, вилици, чукове, отвертки и пр. битови инструменти) по пътя на логиката би следвало да се надраска. Който ще го ползва в допир с ръката, лицето и евентуално калъфа си и предвижда инцидентни падания или изпускания, не би трябвало да има проблем. С две думи - не мисля, че при нормална всекидневна употреба биха се появили такива следи, че да стане неприятен за окото.

7211044428271322431348809270GhVH6rXjXXaVUMsY2ME1_m.JPG

9753371806653214521348809274kSEkEWBIxRQsDit1YEEL_m.JPG

37055424414172564591348809277ESjkX6o9Sm2t3ZI763kT_m.JPG

Редактирано от tommy

Публикувано

Мерси за адекватното мнение. Мен не ме притеснява толкова алуминия, колкото оксидацията. Мога да щракна часовника си да видите само от търкането в ръкава какво става. Не е от най-скъпите часовници, но не е и евтин. То, че ще се купува е ясно... Мерси още веднъж.

Публикувано

Това вече в по-дългосрочен план ще си проличи. Каквото и да кажем сега ще е в сферата на вероятностите. Много зависи с какви точно примеси в алуминия е изграден корпуса на телефона.

Редактирано от tommy

Публикувано

Не се притеснявам никък от тези драскотини. Аз пазя нещата си много, сегашния ми телефон е на над 10 месеца и нито един път не е изпускан. Чакаме само цените да паднат. За над 2000 лв обаче телефон няма да си купя. Май ще чакам до 26.11. когато пътувам до Мюнхен за 5 дни и там мога да се обзаведа ако намеря стора естествено.

Публикувано
  • Автор

Я кажи нещо за нано сим-а. От оператор ли ти я дадоха или ръчна изработка?

ayl, това?

http://www.apple.com/de/retail/rosenstrasse/

Публикувано

Една снимка, казват, струва хиляди думи :smile:

1124092065140151266413488157701JXP2Scg4CtJqtiWYSFV_s.JPG

771930452269585821348815776neqeSNE1ZBoPwganHP92_s.JPG

Доста неграмотно изрязване от моя страна, все пак работи безупречно :tooth:

Редактирано от tommy

Публикувано

Имам една позната, която е в щатите по работа и се връща след 2 седмици, но така и не разбрах от постовете тука има ли изобщо там продажби на отключени телефони и ако да, как трябва да я упътя какво да направи?

Публикувано

Виваком цена 1690.90 за 16гб ФО.

Допълнително ще ви кажа точен ден за наличност, но следващите няколко дни ще е...

Публикувано

И аз съм от преди час с iPhone 5!

С Grievous, отрязохме 3 сим-а(vivacom) и трите работят перфектно;)

27e6f2ca333f4c69.JPG

39677292fc615654.JPG

Публикувано
  • Автор

С резачката дадена на предната страница. :biggrin: Никакво пилене, дебелината е същата.

Публикувано

Виваком предлагат ли iphone на физически лица или са само за бизнес клиенти ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Не, не предлагат за физически лица.

Публикувано

Добре е щастливците, придобили вече 5-ата, да напишат впечатленията си за живота на батерията и дали има някъкви неприятни изненади от типа на липсата на превключвателя за 3G в началото за 4S. Дали са забелязали нещо, което го няма при 4S или нещо, което го няма при 5-цата. Иначе драскотините въпреки че са най-обсъжданата тема, не са най-важното нещо за тези, които искат новия телефон (или поне при мен е така).

Публикувано

Аз пък се интересувам дали се дере толкова лесно наистина. Мразя кейсове.

Публикувано

Ако се дере толкова лесно, то дори поставянето на кейса ще оставя следи... :get-crazy:

Публикувано

А защо толкова се притеснявате?! Почти всеки, който познавам с 4/4С е с два протектора - преден и заден, не ми се вярва вие да сте по-различни.

Публикувано

Тук не сме само тийнейджъри Асенчо ;) Говорим за антените, не за стъклото и панела!

Публикувано

К'во стана... кой прибра телефоните, хора?

В цяла Австрия няма 5ци от официални представители (reseller-и, store-ове, молове)....

В Германия няма????

В Словакия няма....

Само с договор към оператора

Публикувано

А защо толкова се притеснявате?! Почти всеки, който познавам с 4/4С е с два протектора - преден и заден, не ми се вярва вие да сте по-различни.

Аз нямам и никога не съм слагал ;) И определено не ми се ще да си омотавам телефона с тиксо, особено предвид, че дизайнът играе доста важна роля като си харесвам телефони.

Публикувано

Докато пуснат iPhone 5, Мтел и Глубол може и да са от следващата партида и да са с по-малко проблеми, но лично се съмнявам в това.

Надявам се да е така, поне с тази драскотини по лайстните и задния панел. До колкото чета за сега няма количества никъде из Европа, което ме навява на мисълта, че са свършили предварително заявените бройки и сега чакаме нова доставка.

Времето ще покаже.

Публикувано

Или изтеглени ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.