Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Downgrade iOS 6 to 5.1.1/5.0.1/4.x.x - iPhone 4 / iPhone 3GS / iPad 2 / iPod Touch 4 - redsn0w

Featured Replies

Публикувано

Мерси за отговорите.......

но как вчера беше с 5.1.1 с ББ 4.12.01. и имаше SHSH 6.1.,това не значи ли ,че е бил с 6.1 и как е бил запазен ББ...четох,четох...и страшно много се обърках...съжалявам ако някой го дразня с въпросите си.

• Отговори 84
  • Прегледа 19.7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Искам да допълня, че можете да използвате директно SHSH файловете от Cydia. Просто се върнете на Стъпка 6 и от Blobs изберете "Cydia" (необходимo e да вкарате устройството в DFU мoд). Aко по време

• Всичко си работи перфектно, /ако четете и правите нещата/ по описанието!Току-що преминах от 4.3.3 на 5.1.1 следвайки процедурата в първи пост. БЛАГОДАРЯ на тези, които са отделили от времето си, за

• DreamcatheR и аз имах същия проблем с downgrade-а с последната версия на redsn0w 0.9.15b3,но дръпнах версията от предната страница 0.9.14b2 и стана от раз.

Публикувано

Не,не означава че е бил с 6.1.Можеш да запазиш SHSH за операционната система,която се подписва от Apple,без да си обновявал до нея.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте правя downgrade от 6.1 до 4.3.3,4.3, телефона се ресторва и точно когато трябва да се появи началният екран остава в recovary mode и ми дава грешка 37.Имам запазени ssh в cydia ,сменям кабела,компютъра ,пробвам с redsn0w i tinyumbrella да го извадя от recovary и пак нищо не се получава . Телефона е iPhone 4 с baseband 1.59.00.Правя това защотото при 6.1 с байзбанд 1.59.00 ultrasn0w не работи появява се една чертичка обхват и на всеки 30 сек. изчезва. Ако някой може да помогне ...

Публикувано

Не би трябвало да имаш проблем на 6.x.x

Както си в рековъри мод пускаш resdn0w и прави джейл и трябва да ти се активира телефона.

Публикувано

DreamcatheR и аз имах същия проблем с downgrade-а с последната версия на redsn0w 0.9.15b3,но дръпнах версията от предната страница 0.9.14b2 и стана от раз.

Момчета, мисля, че това е важно, и при мен сработи с тази версия на редсноу (0.9.14.b2), а с най-новата не се получаваше и бях загубила надежда. Бихте ли отбелязали някъде в началото на ръководството/указанията, че за iPhone 3GS е по-добре да се използва версия redsn0w 0.9.14b? Може да спестим на някого време и ядове. Хубав ден и Ви благодаря за всичко, които сте си направили труда да напишете, беше ми от полза.

Публикувано

На 6.1 нямам проблем с рестора,но имам проблем със сигнала ,питането ми е за 4.3.3 .Благодаря

Публикувано

Говоря за сигнала на 6.x.x.

Говоря за джейл на 4.3.3

Публикувано

Здравеите ресторнах и направих джаилбреак , всичко работи само ,че нямам мобилен интернет въпреки,че телефона си направи carrier update ,има ли някакъв фикс за това?

Публикувано

Зависи от оператора. При някой трябва ръчно настройки да въведеш. За APN иде реч.

Редактирано от Tarashev

• 6 месеца по-късно...
Публикувано

Метода работи на 3GS свалих оъ 6.1.3 до 5.1.1 със iFaith-v1.5.9 ... отключих го с редсноу 0.9.15b3 поличи се един префектен unthetet джейл... че ми омръзна всеки път да давам just boot

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.