Публикувано Октомври 1, 201213 гд Привет, от вчера имам следният проблем: При опит да се свържа с апп сторе за да сваля едно ново приложение ми дава грешка ( - 1004). Това от Мак-а, от телефона и пада казва, че не може да се свърже с iTunes. Проблема го има на всички устройства у дома и само в WiFi мрежата у нас. От телефона през 3G работи. Ако е от хост файла на моя Мак защо не работи и на Мак-а на жена ми? Според мен WiFi-то някакси ми спира трафика към Apple? С тайм капсула съм и никъде не намирам каквито и да рестрикции. Моля за съвет.....
Публикувано Октомври 1, 201213 гд Автор в настройките на тайм капсулата или в нетуорк сетингс? В тайм капсулата вече имам 2 dns сървъра зададени от провайдъра, къде да ги плесна тези 8?
Публикувано Октомври 1, 201213 гд На всяко устройство в настройките на връзката, рутъра не пипай. П.П. В тайм капсулата вече имам 2 dns сървъра Не трябва ли да е само един?
Публикувано Октомври 1, 201213 гд Автор Два са ми дали и до вчера работеше перфектно.....не мога да разбера какво се омаза.... Edit: Не става с 8.8.8.8 ! Редактирано Октомври 1, 201213 гд от wsgar3
Публикувано Октомври 1, 201213 гд В нета пишат, че имало проблеми с appstore. Явно не е при всеки. http://www.macrumors.com/2012/09/30/widespread-itunes-and-app-store-terms-and-conditions-bug-preventing-new-purchases-and-downloads/
Публикувано Октомври 1, 201213 гд Автор Не е това при мен..... или дава грешка - 1004 или пише направо, че не може да се свърже с iTunes. като се пробвам през браузера да вляза в gs.apple.com - нищо (все едно няма интернет) в 78.90.216.1пак същото.
Публикувано Октомври 1, 201213 гд Тази сутрин не можах да вляза от телефона си, но обвиних wi-fi рутера си. Не съм го ресетвал от месеци. Сега е същото и през 3G. Опа,... отлепи. Сега е ок. Редактирано Октомври 1, 201213 гд от rooibos
Публикувано Октомври 1, 201213 гд От телефона през 3G работи. Два извода: Ресетни си рутъра - ако нещо е заковало, може да е от него. Доставчикът ти има проблем.
Публикувано Октомври 1, 201213 гд Автор Хард ресет му направих на рутера. Звъннах на провайдера, чакам да ми се обадят... Edit: обадиха ми се, правихме всякакви опити - включително и директно връзване на мака към кабела..... и пак не работи! шернах си 3G към МВР и тръгна като пушка.... Вече съм убеден, че е от провайдъра! Edit 2: Проблема е отстранен от провайдъра - проблем с "рутинг таблицата" каквото и да значи това. Благодаря! Редактирано Октомври 1, 201213 гд от wsgar3
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.