Публикувано Август 14, 200916 гд И аз направих всичко с дадените тук deb файлове и работи отлично! Мерси много :exclaim:
Публикувано Август 14, 200916 гд И при мен работи Или поне аз така си мислех, но се появи проблем. Цяла нощ беше на зарядно и на другия ден без да го пипам на обед ми беше на 20%.Прибрах се в къщи включих го на заряд и се зареди само за 10 минути, и пак падна бързо.След деинсталирането на фаиловете всичко е ОК.
Публикувано Август 15, 200916 гд стигнах до точка 5 където не откривам инямам "5-Row DVORAK" подредба. Някакви идеи къде бъркам ?
Публикувано Август 16, 200916 гд При мен на 3GS с FW3.0 инсталацията на hk.kennytm.iKeyEx3-0.1-99b.deb даваше грешка, но с hk.kennytm.iKeyEx3-0.1-99c.deb всичко мина ОК.
Публикувано Август 16, 200916 гд Аз я инсталирам бг фонетиката ,но като тръгна на пиша и натискам буквите на български не изписва нищо?!Някой има ли подобен проблем и решение?
Публикувано Август 16, 200916 гд Що не вземете да изчакате 3.1 ами се занимавате с това. Само заради подредбата и едното "Ъ" ли е това.
Публикувано Август 18, 200916 гд И отде пък знаеш че на 3.1 ще има фонетика? Плюс това нали с нещо трябва да си играем, не може една фонетика да ни събори .
Публикувано Август 18, 200916 гд В бетата има, така че и във финалната версия ще има. viewtopic.php?p=19111#p19111
Публикувано Август 21, 200916 гд При мен с 2G, FW 3.0.1 не стана по описания начин а така: Инсталиране през терминал (през Autoinstall не стана) на: 1. http://networkpx.googlecode.com/files/hk.kennytm.iKeyEx3-0.1-99c.deb 2. http://apt.thebigboss.org/repofiles/cydia/debs2.0/bulgarian_keyboard_1.0.deb След което отидох в Settings ? iKeyEx ? Mix and Match ? Create ? Layout ? избор на "Български" ? назад и Input manager ? избор на Bulgarian (Bulgaria) ? назад и Name ? Bulgarian ? назад ? назад ? Keyboards ? добавяне на Bulgarian и рестарт. 5-DVORAK клавиатурата не ми беше нужна.
Публикувано Август 21, 200916 гд 5-DVORAK клавиатурата е абсолютно нормално да не ти е нужна тя е немска и е показана само за пример със същия успех можеше да покажат пример и с арабска клавиатура или такава на иврит
Публикувано Август 21, 200916 гд при мен си върви без проблеми.Не виждам смисъл да чакате 3.1, руската върши работа макар на мен да ми беше доста не удобна.
Публикувано Август 21, 200916 гд Прекалено е неудобна. А и защо да се измъчваме с руска като можем да имаме и добрата стара бг фонвтична клавиатура?!? извинявам се за въпроса не е свързан с темата но от каде могат да св намерат други такива клавиатури(по спецялно numpad)?
Публикувано Август 27, 200916 гд Благодаря за труда на всички невероятни сте ако небеше този форум сигурно щях да си хвърля а й-фона :razz:
Публикувано Септември 4, 200916 гд Великани сте всички.Работи безпогрешно на 3GS OS 3.0.Благодаря на всички за труда,както и на форума.Бях се отчаял,че скоро няма да има бг.фонетика. :dreads: :dreads: :flying: :flying:
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.