johnnybravo Публикувано Януари 11, 2010 Публикувано Януари 11, 2010 Infinidock е програма, с помощта на която можете да си добавите до 10 икони в Dock-a на вашия телефон. Налична е в Cydia за скромната сума от 0.99$, но също така може да се намери free в репото на SiNfuL (http://www.sinfuliphonerepo.com) Infinidock 1.8.4-1 http://www.youtube.com/watch?v=1X1q1OSzXvM Цитирай
mupo Публикувано Януари 11, 2010 Публикувано Януари 11, 2010 Не е старо то, вчера или днес го пуснаха, преди това беше бета, но я нямаше никъде. В следващия ъпдейт (който е готов) ще поддържа и приложението Stacks v3 на дока. 1 Цитирай
Grievous Публикувано Януари 11, 2010 Публикувано Януари 11, 2010 При мен не работи. Влезнах в Settings/Infinidock, направих си 6, 8, че и 10, но повече от 5 не се добавят. Преди няколко дена например ми направи впечатление това, че съвсем случайно като си размествах иконите изведнъж на дока се озоваха 5. Тук да поясня - никога не съм инсталирал Five Icon Dock. Причината да не сработва при мен най-вероятно е неразбирателство с друга програма. Не ползвам и Winterboard. Започвам издирването. :razz: 1 Цитирай
mupo Публикувано Януари 11, 2010 Публикувано Януари 11, 2010 Grievous, добавят се те, но за да видиш другите трябва да плъзнеш пръста си хоризонтално по дока (както прелистваш страници на SpringBoard-a). Цитирай
Grievous Публикувано Януари 11, 2010 Публикувано Януари 11, 2010 Нищо не се добавя. Открих червея в лицето на Desktop/SMS Backgrounder (приложение, което позволява да си добавите тапет за иконите). Така, че ще може да ползвате едно от двете. Дано го фикснат по-скоро. Така излиза, че първата позволява да се добави пета икона на дока с което Five Icon Dock става излишна. Цитирай
tonygti Публикувано Януари 11, 2010 Публикувано Януари 11, 2010 Стават 5, но за да видиш петата сигурно трябва да слайднеш, докато при Five Icon Dock си стоят 5 едновременно. П.П. Стана точно както очаквах. Аз имам инсталиран Five Icon Dock, но след инсталацията на Infinidock на дока остават само 4 икони и за да видиш петата трябва да слайднеш. Малко кофти е така. Дано го фикснат и да може да стоят 5 едновременно... П.П. 2: Стоят и по 7-8 на веднъж, без да нужно да скролнеш... :mrgreen: Програмата е много добра и се държи стабилно, само не знам при синхронизация с iTunes дали няма да се махнат всички допълнителни икони от дока. Цитирай
Grievous Публикувано Януари 11, 2010 Публикувано Януари 11, 2010 При Desktop/SMS Backgrounder и не е нужно да скролваш. Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 11, 2010 Публикувано Януари 11, 2010 @tonygti, защо ти е да са пет видими икони след като идеята на приложението е точно скрола?! Цитирай
Grievous Публикувано Януари 11, 2010 Публикувано Януари 11, 2010 The Shaman, на мен скролването ми е включено и въпреки това ми ги нарежда една върху друга, като ги застъпва ако са повече. Не е както е дадено на клипа. Цитирай
johnnybravo Публикувано Януари 11, 2010 Автор Публикувано Януари 11, 2010 Клипа съм го правил аз на моя телефон Цитирай
tonygti Публикувано Януари 11, 2010 Публикувано Януари 11, 2010 @tonygti, защо ти е да са пет видими икони след като идеята на приложението е точно скрола?! Защото съм си свикнал да са 5 и си имам точно 5 неща, които си стоят там. Grievous даваш да са видими примерно 4 икони от Settings и после качваш още икони, които искаш да са ти в повече на дока. П.П.: 2 пъти синхронизирах с iTunes и иконите от дока, които са в повече не се преместиха из страниците, докато при Five Icon Dock при синхронизация петата иконка винаги ми отиваше в някоя страничка. Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 11, 2010 Публикувано Януари 11, 2010 off: Никога не съм имал този проблем и при Five Icon Dock. Цитирай
tonygti Публикувано Януари 11, 2010 Публикувано Януари 11, 2010 При Five Icon Dock го имах, сега вече не. Цитирай
changer Публикувано Януари 11, 2010 Публикувано Януари 11, 2010 Малко извън темата , но някой би ли ми казал как се казва приложението с което иконите в док-а добиват огледален образ като при Grievous? Цитирай
aggressor Публикувано Януари 11, 2010 Публикувано Януари 11, 2010 Приложението си работи перфектно Може да се слагат повече от 10 икони. Цитирай
Razer Публикувано Януари 11, 2010 Публикувано Януари 11, 2010 10-те икони не са ограничение... просто могат да се сложат 10 едновременно Относно приложението... СУПЕР Е ! Така като се нагласят приложенията, които най-често биват използвани става улеснение Ся остава да съставя някои по-симпатични иконки за док-а и всичко ще е на 6 Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 11, 2010 Публикувано Януари 11, 2010 Така е. Вместо да слайдваш страници, слайдваш дока (пак така) Иначе приложението става за пробване Цитирай
pacispain Публикувано Януари 11, 2010 Публикувано Януари 11, 2010 Тази програма REFLECTIVEDOCK от сидия ли мога да я изтегля или от друго място? :question: Цитирай
Sladichuk® Публикувано Януари 11, 2010 Публикувано Януари 11, 2010 Чудих се дали да не пусна тема със питането си, защото касае друга апликация, но понеже най–близко е тази, да задам въпрос: Някой случайно да знае начин за перманентно пренареждане застъпването на иконите в дока, когато са повече от 5 да не е отляво надясно, а обратно (имам предвид застъпените ъгълчета), защото така се крият баджовете при пропуснати неща, както се вижда на шота по–долу. Нямам предвид ръчно със задържане на иконките, защото такова подреждане стои само до следващото докосване, или ползване на някоя от програмките, и след това пак се пренареждат със застъпени десни ъгли. Активирала съм броя на иконите през Mobile Substrate на Supreme Preferences. IMG_0014.PNG[/attachment:a0ypaaw5] Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 11, 2010 Публикувано Януари 11, 2010 По - малки икони, или питаш Thunder за промяна на системните настройки, как да се застъпят(не се сещам друг да вдява повече). Цитирай
Sladichuk® Публикувано Януари 11, 2010 Публикувано Януари 11, 2010 Не съм фен на разни теми и смяна на икони, искам само промяна в реда на застъпването... Цитирай
jigita Публикувано Януари 13, 2010 Публикувано Януари 13, 2010 Много ли рам яде приложението ? Цитирай
tonygti Публикувано Януари 13, 2010 Публикувано Януари 13, 2010 На мен ми се струва, че яде по-малко от Five Icon Dock. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.