Публикувано Октомври 12, 201213 гд Имам следният проблем и не знам как да го оправя. В контактите ми рождените дни са ми както трябва но в календара ми ги издърпва един ден преди това и за всеки ме лъже предният ден че му е рождения ден. Това го разбрах когато един приятел го поздравих и той ми каза че му е на следващият ден.
Публикувано Октомври 12, 201213 гд Mail/contacts/calendars/invitation alerts - пиша по памет, мисля че там се настройваха default alert times.
Публикувано Октомври 12, 201213 гд Автор Влязох там но единствените настройки са дали да ми съобщава за събитията и колко дни преди това. На мен проблема ми е че има разминаване от датата на рожденика и това дето е в календара. Има разминаване 1 ден.
Публикувано Октомври 12, 201213 гд Ако синхронизираш с Outlook, провери там зададените настройки за събития.
Публикувано Октомври 12, 201213 гд Точно там ти е пропускът. Когато предупреждението е ден по - рано, събитието се изтегля в предната дата. "Събитие" е моментът на предупреждаването. П.П. Сега загледах шот-а - с такава иконка е синхронизирано събитие и проблемът е както казва victor11. Ако теглеше инфото от контактите, иконката на събитието в календара е розова точка и тя зависи от настройките в телефона.
Публикувано Октомври 12, 201213 гд Автор Дадох втора синхронизация на контактите и този път си дойдоха дните както трябва. Защо първия път таки ги беше объркало идея си нямам, но всички бяха с по един ден назад
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате