Публикувано Октомври 19, 201213 гд CameraTweak е много полезен туик за тези, които снимат често със своя iPhone. Той предлага нови функции към вграденото приложение "Camera" като например ръчна промяна на експозицията, таймер,таймер за самоснимачка, timelapse функция и др. Също така добавя и нови настройки за снимане на видео: ръчна промяна на експозицията, можете да променяте честотата на кадрите и резолюцията на видеото, коеото снимате. Програмата струва 1$ в репото на BigBoss и е кракнато в репото repo.insanelyi.com. Поддържа iOS 5 / 6. Не работи на iPad! CameraTweak 0.31 Изисквания: IOSLife, Mobile Substrate.
Публикувано Октомври 19, 201213 гд Здравейте защо не намирам "CameraTweak" при наличието и на двата сорса. iPhone 4s 5.1.1 / cydia1.1.6
Публикувано Октомври 19, 201213 гд Неща,които Apple поне с iOS 6 трябваше да добави,дори и само за 4S и 5...
Публикувано Октомври 19, 201213 гд Автор Здравейте защо не намирам "CameraTweak" при наличието и на двата сорса. iPhone 4s 5.1.1 / cydia1.1.6 Изчака ли да се рефрешнат? Ако не - Changes/Refresh и чакаш. После пак пробваш. Редактирано Октомври 20, 201213 гд от asen4o0
Публикувано Октомври 19, 201213 гд По добре, че не го направиха. Повече настройки повече неща за прецакване...то е ясно, че професионална снимка няма как да стане поне всичките да са средна хубост.
Публикувано Октомври 19, 201213 гд Неща,които Apple поне с iOS 6 трябваше да добави,дори и само за 4S и 5... Няма да ги добавят, както няма да добавят уиджети и подобни. Причината е основната философия на компанията - нещата да са максимално прости за ползване, да не се налага да се замисляш...просто цъкаш и работи.
Публикувано Октомври 20, 201213 гд С тази добавка може да се скалъпи доста бърже HDR TimeLapse. Но HDR алгоритмите на вградената камера не ми допадат особено (повече контраст + шум).. Все пак някой може да се пробва. Аз не съм джейлнат иначе бих
Публикувано Януари 4, 201313 гд CameraTweak 0.31 What's new:* Fixed the broken compatibility with iOS 5.xx * Fixed the Framerate button not closing on setting the frame rate. Линк
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.