Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано
  • Автор

Може би защото нищо не са правили по нея :)

• Отговори 300
  • Прегледа 42.6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Аз предлагам да се успокоите и да изчакате 1-2 дни. Нека от iDev Jailbreak да си направят тестовете и да си пуснат инструмента. Никой няма да умре за джейл.

• Не знам какво са прескочили, ама да ме хванат за... и поразкарат вече. Няма ли джейл, няма ъпдейт. П. С. Ако ще и Siri на български да добавят.

• Сигурно и тв-то има бъг в локскрийна

Добавени снимки

Публикувано

Само дето се прецаках да ъпдейтна на 6.1 бета 1 и не работи panorama mode в камерата. Сега чакай до края на месеца да пуснат бета 2.

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk!

Редактирано от simba4

Публикувано

джейла който е за 6.0 дали става и за 6.0.1

Публикувано
  • Автор

Две, три мнения назад да беше прочел поне!

Публикувано

В 6.1 определено мапс са по-добре упдейтнати са картите и зареждат много бързо!

Публикувано

Проблемът с линиите по клавиатурата го чувам за пръв път, камо ли да съм го виждал. Иначе не виждам никаква промяна в нищо. И проблемът с батерията не е пипнат, но ти си го пише в описанието.

Може би 6.1 ще е доста по-стабилен up :)

Публикувано

Някой сблъсквал ли се е със следния проблем при iPhone 4 iOS 6.0.1, в lockscreen wi-fi връзката изчезва и се появява на втората или третата секунда при натискане на Home или Power бутоните, и съответно ако има оставена програма която трябва да ползава wi-fi и работи в background, не работи коректно, забелязах че Viber-a няма нотификации за пропуснати позвънявания нито в lockscreen-а, нито в backgraoud-a на homescreen-a, след отваряне на програмата едва след няколко секунди се показва на иконката на Viber-a че е имало пропуснати повиквания.

Публикувано

По дефолт wi-fi спира на локнат екран.

Публикувано
  • Автор

А Вибера си е така от време на време.

Публикувано

MacIlian аз съм постоянно на EDGE и нямам проблеми с известията при заключен телефон.Даже проведжам разговори през EDGE.Преинсталирай програмата.

Публикувано

Проблемът е с wi-fi -то, и с 3G и EDGE няма проблем, а Vibera го дадох само за пример, програмата си е ок, по-скоро както каза Alxx® това е положението по подразбирене, което мен изобщо не ме устройва. Странно но имам смътен спомен, че на iOS 6.0 не съм го имал подобен проблем, но може и да се самозаблуждавам защато 6-цата я сложих малко преди да излезе 6.0.1. Явно ще се чете темата на Веско за Downgrade iOS 6 to 5.1.1....

Публикувано
  • Автор

Щом казваш ;)

Публикувано

...Странно но имам смътен спомен, че на iOS 6.0 не съм го имал подобен проблем, но може и да се самозаблуждавам....

Заблуждаваш се :) И при 6.0 е така

Публикувано

При мен се усети рязък спад в живота на батерията. Без джейл минах от 6.0 на 6.0.1, като ъпдейта мина през туньо, но нещо ми правеше номера.. По-бавно се качи и май 2 пъти се рестартира..

Публикувано

Някой ще каже ли дали се запазва бейсбанда на Айфон 5 1.00.16?

Публикувано

iPhone 5 iOS 6.0.1 Modem FW: 1.01.00

Публикувано

ios-6.1b2-1.png

IMG_1990.png

Redmond Pie

Публикувано

Интересно, на iPad-а логото на Vivacom вече е изписано правилно, а на iPhone 4 си стои vivatel... :mellow:

post-5071-0-24610300-1352750406_thumb.jp

post-5071-0-01206400-1352750412_thumb.jp

Публикувано

При мен се усети рязък спад в живота на батерията. Без джейл минах от 6.0 на 6.0.1, като ъпдейта мина през туньо, но нещо ми правеше номера.. По-бавно се качи и май 2 пъти се рестартира..

Аз измрънках също от живота на батерията в темата в говорилня, но сега се замислям, че резкия спад в живота и най-вероятно и при мен е след като се метнах на 6.0.1.

Директно с ъпдейт през телефона минах нещата без грижи.

Публикувано

Първата бета на 6.1 беше много добре и от към мрежа и от към жажда за нет и откъм батерия( последното не ми е важно много )в сравнение с 6.0 който ползвах 3 дни точно, сега пробвам втората, разлика засега невиждам от първата , дано само не загуби стабилноста на мрежата , че тогава вече ще хвърля всичкото инпхоне на балталатума и що му вляза трупешката отгоре , докато не му замине и последния кондензатор и фълтър !

@kal1ch и при мен си е vivatel

Редактирано от kawabiker

Публикувано

На бета 2 работи ли панорамата?

Публикувано

Аз съм с 4-ка и панорама няма :) Бета 1 е по- стабилна според мен !

• 3 седмици по-късно...
Публикувано
5567690.jpg
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано
iOS-6.1-beta-4-266x400.png
Публикувано

Аре да върнем малко лентата. :biggrin:

Само за iPhone 5 и iPad Mini.

1959ddd0cc49405e.PNG

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.