Публикувано Декември 18, 201213 гд Уж новият ъпдейт оправя проблеми с Wi-Fi, но при мен няма разлика. Пак на 3GS-а интернет връзката през Wi-Fi е около 7 пъти по-бърза отколкото на 5-цата
Публикувано Декември 19, 201213 гд Автор След ъпдейта на 6.0.2, забелязвам обхвата с една, две черти по-малко! Някой?
Публикувано Декември 19, 201213 гд При мен обхвата до сега варираше много, сега се напълни на макс. Wifi лети.
Публикувано Декември 19, 201213 гд Ето и директни линкове за 6.0.2: iPhone 5 (A1428) iPhone 5 (A1429) iPad mini WiFi iPad mini GSM iPad mini CDMA
Публикувано Декември 19, 201213 гд Мдааа то така или иначе за 5цата скоро джейл няма да има ще си караме така то стана ясно че няма да го бъде скоро П.П. Да добавя само ъпдейта беше много бърз и всичко се ресторна за има и няма около 2 мин ... ! Редактирано Декември 19, 201213 гд от s0urce
Публикувано Декември 19, 201213 гд Май са прее*али всичко. Аз сега като набера по FaceTime, щом ми вдигнат и WiFi-то прекъсва. Е*аси тъпотията.
Публикувано Декември 19, 201213 гд Коле, и при мен работи нормално. Редактирано Декември 19, 201213 гд от KurtiMakarov
Публикувано Декември 19, 201213 гд При вас ок, ама при мен цък: Рестартирал съм и двете, но преди не ми се налагаше. Сега ще го шия наново. П.С. Де*а, точно го накичих.
Публикувано Декември 19, 201213 гд Това става по време на разговора! В самото начало не, след няколко секунди разговор.
Публикувано Декември 19, 201213 гд Тази вечер забелязвам, че ми разкача Wi-Fi то няколко пъти. Това все пак не е много показателно, защото съм в баджанака а там нещо рутера е shit. Тези дни като се прибера, ще видим как е и има ли разлика.
Публикувано Декември 20, 201213 гд Оказа се, че проблема е моя рутер. Тази вечер ще се опитам да го оправя. Проведох кратък фейс от друг и всичко е нормално. Без паника!
Публикувано Декември 20, 201213 гд При мен на два пъти изгуби връзка и ми изкара No Servces наложи се да го изключа и включа за да тръгне ? може от студа да е било ама .. не знам
Публикувано Декември 20, 201213 гд Не е по темата, но аз снощи се качих на 6.0.2 Само да кажа, че снощи айфонът се държеше странно. Мислех че е от мрежата заради сняг, студ, ама се оказа май друго. Пропуснати обаждания, като телефонът даваше, че е извън мрежата или изключен. Два пъти го рестартирах не помогна. Забравих да кажа, че понеже ходих в командировка на север бях пуснал ръчен режим на мрежата, за да не скачам на румънски оператори, снощи и това то върнах на "автомат", та и това може да е повлияло. Изобщо куп неща Пак снощи зяпах до късно телевизия и към 12.15 дойде новинката за 6.0.2, ъпдейтнах и телефонът е като нов. Няма драма с wi-fi, не че съм имал досега. ПП - при 4ката не излиза нов ъпдейт. Редактирано Декември 20, 201213 гд от julian72
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.