Публикувано Ноември 2, 201213 гд Някой може ли да направи нещо подобно за Iphone ,ще му платя ноухауто
Публикувано Януари 20, 201313 гд В тоя сайт ми е интересно как винаги най-дългата дума не я открива Иначе другото го намира, дори станах 9 пъти първи
Публикувано Януари 20, 201313 гд Имам проблем с алгоритъма за сортирането. Всичко е в UTF8 и тъпото PHP при сортиране не знае, че 1 буква в UTF8 е 2байта и чупи всичко утре ще измисля начин и ще го оправя
Публикувано Януари 22, 201313 гд Някой разбра ли как може да се прехвърли профила от един телефон, на друг. Стария ще го разкарвам, а не искам ад си загубя профила, че съм 23 левъл.
Публикувано Януари 22, 201313 гд Опитай да синхронизираш с iTunes или ако имаш jail копирай директорията на играта и в нея трябва да имаш инфо за профила.
Публикувано Януари 22, 201313 гд Е ако синхронизацията с iTunes или iCloud вършеше работа, нямаше въобще да питам...също така к'ъв е шанса да съм с джейлната 5-ца?! Моля за някакъв адекватен вариант, нещо което е тествано и работи.
Публикувано Януари 22, 201313 гд Няма такъв, поне до колкото аз съм запознат. Като си взех петицата и аз пробвах да го прехвърля, включително и с копиране на файловете от единия на другия телефон (не ти трябва джейл, а DiskAid или какъвто му е там еквивалента под Windows). Освен да им пишеш на мейла за support даден в AppStore-a, друго май няма какво да направиш.
Публикувано Януари 22, 201313 гд Явно системата на играта разпознава профилите по IMEI, защото аз 4s-ката като я бях ресторнал и без да връщам бекъпи и прочие, инсталирах играта и профила си ми седеше. Ако може по някакъв начин да се залъже самата игра, за друго не се сещам.
Публикувано Януари 22, 201313 гд Да не е по Apple ID? Можеш да си качиш играта от единият на другия телефона като я бекъпне, на компютъра с iTools. Аз досега съм правил това много пъти и не съм имал проблем.
Публикувано Януари 22, 201313 гд Не и двата ми телефона са на един акаунт и профилите в другите игри се синхронизират нормално, само О!Думи не. Не знам защо така тъпо са я направили, но трябва все пак да има някакъв начин да се направи.
Публикувано Януари 23, 201313 гд Здравейте, имам следния следния проблем с играта и искам да попитам дали и на някои друг му се е случвало, като стартирам играта и ми изписва "ограничена игра" и след като направя една игра не ми дава на кое място съм завършил.
Публикувано Януари 23, 201313 гд Писах на съпорта, след което получих писмо от тях, че са ми разменили двата акаунта и сега на 5-цата ми е стария, а на 4S е новия. Само това е начина.
Публикувано Февруари 21, 201412 гд Втора серия: https://itunes.apple.com/bg/app/o!dumi-2/id784460394?mt=8
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.