Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Робот за играта О!Думи

Featured Replies

Публикувано

Някой може ли да направи нещо подобно за Iphone ,ще му платя ноухауто :smile:

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Не е бот, но поне помага :)ТУК

Публикувано

В тоя сайт ми е интересно как винаги най-дългата дума не я открива :tooth: Иначе другото го намира, дори станах 9 пъти първи :p

Публикувано

Имам проблем с алгоритъма за сортирането. Всичко е в UTF8 и тъпото PHP при сортиране не знае, че 1 буква в UTF8 е 2байта и чупи всичко :) утре ще измисля начин и ще го оправя ;)

Публикувано

Някой разбра ли как може да се прехвърли профила от един телефон, на друг. Стария ще го разкарвам, а не искам ад си загубя профила, че съм 23 левъл.

Публикувано

Опитай да синхронизираш с iTunes или ако имаш jail копирай директорията на играта и в нея трябва да имаш инфо за профила.

Публикувано

Е ако синхронизацията с iTunes или iCloud вършеше работа, нямаше въобще да питам...също така к'ъв е шанса да съм с джейлната 5-ца?! Моля за някакъв адекватен вариант, нещо което е тествано и работи.

Публикувано

Няма такъв, поне до колкото аз съм запознат. Като си взех петицата и аз пробвах да го прехвърля, включително и с копиране на файловете от единия на другия телефон (не ти трябва джейл, а DiskAid или какъвто му е там еквивалента под Windows). Освен да им пишеш на мейла за support даден в AppStore-a, друго май няма какво да направиш.

Публикувано

Явно системата на играта разпознава профилите по IMEI, защото аз 4s-ката като я бях ресторнал и без да връщам бекъпи и прочие, инсталирах играта и профила си ми седеше. Ако може по някакъв начин да се залъже самата игра, за друго не се сещам.

Публикувано

Да не е по Apple ID? Можеш да си качиш играта от единият на другия телефона като я бекъпне, на компютъра с iTools. Аз досега съм правил това много пъти и не съм имал проблем.

Публикувано

Не и двата ми телефона са на един акаунт и профилите в другите игри се синхронизират нормално, само О!Думи не. Не знам защо така тъпо са я направили, но трябва все пак да има някакъв начин да се направи.

Публикувано

Здравейте, имам следния следния проблем с играта и искам да попитам дали и на някои друг му се е случвало, като стартирам играта и ми изписва "ограничена игра" и след като направя една игра не ми дава на кое място съм завършил.

Публикувано

Писах на съпорта, след което получих писмо от тях, че са ми разменили двата акаунта и сега на 5-цата ми е стария, а на 4S е новия. Само това е начина. :)

• 1 година по-късно...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.