Публикувано Декември 8, 201213 гд Самсунга и Джонито са ми еднакво неприятни, но изненадата я пиша в грава приятни заради жеста
Публикувано Декември 8, 201213 гд А пратиха ли и нано сим или не са се сетили? Редактирано Декември 8, 201213 гд от Asen_77
Публикувано Декември 8, 201213 гд Предложиха ми, но аз отказах, защото го взимам за приятел, той да му мисли
Публикувано Декември 8, 201213 гд А на мен само скапания Гнусмас ми дадоха плюс една прима карта като подарък...няма Джони, няма моливче... мъка, мъка
Публикувано Декември 9, 201213 гд И аз получих с айфон 5 черен 64 моливче телефончето и джонито :Д Както каза баща ми поне черно да беше за тези пари, а и не е толкова по скъпо :Д
Публикувано Декември 14, 201213 гд Какво им е на плановете, аз съм на този план от две години без да съм взимал телефон от Мтел. Ако говориш много с различни хора и използваш постоянно интернет, Mtel iPhone XL си е екстра. Телефонът, който взех сега е за мой колега, който не му се преминава на Mtel iPhone XL, защото говори малко. Аз лично съм на далавера от този абонаментен план съдейки по сметките ми преди и сега.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.