Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

имам въпрос за силата на звука.как да го застопоря?

Featured Replies

Публикувано

проблема ми е следният.имам от скоро айфон,преди имах сони и много слушам музика,но и не го слушам на максимум,че главата ми гърми;)оби4ам на тихичко,проблема идва,че като си го наглася да е тихо и после вече не слушам музика и си го сложа в джоба,силата на званене си остава намален,при сонито намалянето на звука за музика отстрани не носеше никакви последствия за силата на звънене.

има ли решение,силата на звука да си е винаги силен пак аз да си слушам музика с каквато си искам сила?

Публикувано

Settings > iPod > Volume Limit

Публикувано
  • Автор

иска код,

сложих му,ама това е да застопоря какво?

звука на аипода или звука на званене

Публикувано

На iPod-а. Друго остава като сила така както си го настроил. Ако нагласиш слайдера на половина и го заключиш, силата на iPod-a ще е такава, а на звънене, до край.

Публикувано
  • Автор

мерси много надявам се да ми помогне;)

Публикувано

Ако силата на звънене е била докрай, пусната е музика (без значение дали е през слушалките или не) и е намалено до половината (примерно), то след спиране на музиката силата на звънене ще си е отново докрай, а не до половината. Поне така е при мен.

А Volume Limit доколкото знам е да ограничиш максималната сила до която може да се усили iPod-a

Публикувано
А Volume Limit доколкото знам е да ограничиш максималната сила до която може да се усили iPod-a

Именно де ;)

Публикувано
  • Автор

благодаря ви много сега ми стана ясно.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Според мен е излишно да се слага Volume Limit, при положение, че това което каза mupo си е точно така

Ако силата на звънене е била докрай, пусната е музика (без значение дали е през слушалките или не) и е намалено до половината (примерно), то след спиране на музиката силата на звънене ще си е отново докрай, а не до половината. Поне така е при мен.

Така е при всички :lol:

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

А моят въпрос е подобен-говоря с някого,но ми е много силно в ухото и намалявам малко звука,приключвам разговора и силата на звънене остава намалена,много дразни,има ли изобщо някакъв начин да се оправи това и всеки звук да е за себе си,както при обикновените телефони? :neutral:

Публикувано

Силата на звика си я усили на максимум от Settings, вкарай слушалките и влез в iPod и отново усили звука, а това в ухото ти по време на разговор си го корегирай от страничните бутони. Дано съм помогнал.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.