Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mac и ПC от Америка

Featured Replies

Публикувано

С наближаването на Коледните празници знаете, че в Америка пускат страхотни оферти. Тъй като имам късмет да имам приятел, който може да ми донесе един лаптоп, смятам да се възползвам. Но възникват въпроси - той има МАС и не знам дали ще може да вкара и ПС без да плаща мито. Някой знае ли дали ще му направят проблем - може ли да каже, че ги ползва за работа (пр. тестване на софтуер) и да му се размине. Благодаря предварително.

Публикувано

Няма да има проблем. Доколкото си спомням, може да вкарваш до 2-3 устройства от модел.

Публикувано

А защо трябва да казваш какво точно вкарваш? Предполагам, че ако е пс то ще е в големия багаж, за мака е малко по-сложна работата щото не може да се рискува в големия багаж, но за лично ползване не мисля, че ще има проблеми.

Публикувано

А аз да използвам тази тема. Мога ли да поръчам iPad 4 от американския Епъл стор и да се достави до тук? В сайта им трябва да се въведе пощенски код, който пък трябва да е американски. Извинявам се за глупавия въпрос.

Публикувано

Няма доставка до България.

Публикувано

И аз така си мислех, но не бях сигурен. Благодаря все пак!

Публикувано

Мислех, че нещо съм се объркал с пощенския код.

Публикувано

Можеш да си го поръчаш от UK стора, и да ти го докара фирма за 2-4 лв. Но цените в Европа са почти еднакви във всички страни и не си заслужава занимавката специално за айпад..

Публикувано

Точно за това исках от щатите. Благодаря са помощта все пак!

• 5 месеца по-късно...
Публикувано

За да не отварям нова тема, искам да попитам, някой пазарувал ли е от http://www.macmall.com, трябва ми малко информация, доставят ли за България, има ли мито, такси и други. Регистрацията в сайта е само за Америка.

Направих си експеримент, поръчах mac mini, и при плащането ме насочи да платя с акаунта ми в amazon.com.

Това значи ли че ако платя стоката ще дойде, и при 800 долара примерно, колко ще е митото и таксите.

Публикувано

Ако няма кой да ти го донесе"под масата", цената не си заслужава.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.