Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

5-ци, минита, дек. 2012 - не е ли време да ги полеем :)

Featured Replies

Публикувано

На последната среща нямаше 5-ци, минито не беше излязло, майте им свършва календара .... да направим едно хапване и пийване при Гоце.

Какво ще кажете?

Публикувано

Аз съм твърдо ЗА!

Публикувано

Ако става въпрос за събиране-бройте ме.

Отново при Гоце,нали. :)

Публикувано

Аз съм, за!

Публикувано

Предложете дата и да започваме списъка. Аз предлагам 1, 8, 15 декември. Ако сте съгласни, някой да пусне анкета.

Публикувано
  • Автор

Не че е от голямо значение но 8-ми декември е студентския празник, а си имаме ученици и студенти. Иначе след това пък ще започнат фирмени партита. Може би края на Ноември или началото на Декември.

А за мястото - мисля че при Гоце е екстра, хем е приятно като обстановка, хем сме желани там :):)

Публикувано

Стига да не е около 8-ми декември

ш'а до'да!
:drunk:
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано

Какво решихте в крайжа сметка. Ако е 8 декември ми е рожден ден така че празника ще е двоен.

Публикувано

май само си търсите повод да се напиете :tooth:

Публикувано

Хайде казвайте и да се събираме,че.....бой ще ядете накрая. :D

Публикувано
  • Автор

Внимавайте, Перник бие лошо :tooth:

Публикувано

Ем....бахти...човек да ви накара да отидем някъде да пием по нещо е равносилно на това Гоце да направи нещо гадно за ядене-така де-невъзможно :D

Публикувано

А не е ли по-добре на 11, 18 или 25 януари, за да се съберем повече хора?

Публикувано
  • Автор

Ама айде де давайте дати. И аз съм ЗА. За сега на 21-ви декември съм зает с фирмено парти. Иначе няма проблеми :)

Публикувано

Аз нямам против и на някое фирмено да дойда.... :drunk:

Публикувано

Да разбирам че, че няма да е на 8-ми. другите дати когато решите.

Публикувано

На 8ми ке дойда язе, да вадиш от домашната синджирлия :drunk:

Иначе, 22ри е оферта. Давайте мнения.

Публикувано

Аз предлагам да се постави дата 8-ми пък ако се съберат пак 15 човека да позачакаме малко, че като гледам старите теми за срещи по колко човека сте били ми се иска и сега да е така.

Публикувано

За 29 какво мислите-краят на годината е и тъкмо ще полеем нейният завършек.Освен това е събота.

Иначе мен ме устройва всичко без 8-ми,че ще ми е тежко,но ако решите да го направите тогава най-много да ви докажа славата пернишка като дойда :D

Публикувано

Не мисля, че декември е удачен като вариант за каквато и да е среща, освен от типа "А бе датата е тая и който дойде".

В такава ситуация и 5 човека да отидат, пак се отчита като успех. :smile:

За мен особено неудачни са петъците и съботите при започване на празниците - аз лично като човек, който имам семейство, ще си обърна внимание на тях, защото така искам, а и така е редно.

Да не говорим, че доста хора ще пътуват (може би и аз ще съм от тях, но още не знам) и е меко казано несериозно да се правят срещи на такива дати и дни, ако търсите посещаемост от повече хора.

Също не трябва да се забравят и фирмените купони и седянки, които този месец изобилстват.

Асенчо спамена по-горе (ако не се лъжа) дата 11.01 и за мен това си е най-удачния вариант.

Но както решите, ръииши. :cool:

Публикувано

Аз като пресен безработен и търсещ си работа и занимание, съм отворен за всякви предложения и схеми , всеки ден стига да не ме бие жената :tooth:

Мое да и каем , че при Гоце обир-келнер съм станал :tooth:

Редактирано от kawabiker

Публикувано
  • Автор

Май наистина ще е проблемно през декември. Айде да заложим на по-голяма посещаемост и дата през януари. Но да я уточним от сега за да успеят да присъстват повече хора. Може и някой извън София да се организира и да заповяда :)

Публикувано

Ако е след 10 януари този път и аз ще дойда със сигурност. Дано да дойде и шамана , че имам да му доказвам нещо :)

Редактирано от mimeto83

Публикувано

11, 18 и 25 януари са датите, айде пускайте анкета.

Публикувано

Дано да дойде и шамана , че имам да му доказвам нещо :smile:

Само на него ли,чувстваме се пренебрегнати :biggrin:

Хайде Анкетата,власт имащите :p

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.