Публикувано Ноември 30, 201213 гд Почити бих се заклел, че на мака си е същата. Явно смяната не е голяма, щом не ми е направило впечатление.
Публикувано Декември 1, 201213 гд Вярно е . А и на русото не съм голям фен, вероятно затова не ми е направило вчепетление ))).
Публикувано Декември 2, 201213 гд Някой знае ли когато Match е пуснат как да добавя песен в библиотеката бяз да я мачва? Защото като добавя някой сет 2ч и естествено не е разпознат и тръгва да уплоудва в icloud? Редактирано Декември 2, 201213 гд от profusion
Публикувано Декември 2, 201213 гд Доволен съм Само че преди ми се включваше на втория подскок сега на 10+
Публикувано Декември 6, 201213 гд Hммм...а от къде да видя инфото на дадено приложение? Преди излизаха отстрани като натиснеш на Apps, сега няма... Нещо не виждам ли?!?
Публикувано Декември 6, 201213 гд Hммм...а от къде да видя инфото на дадено приложение? Преди излизаха отстрани като натиснеш на Apps, сега няма... Нещо не виждам ли?!? Десен бутон - get info, ако е това, за което си мисля де.
Публикувано Декември 6, 201213 гд Ами горе в ляво има един таб, от който избираш Apps, след което ти се появяват закупените апликации и като цъкнеш с десен бутон върху някоя имаш get info. Другото е с Ctrl+S ти се появява панела от ляво като на предишните версии и пак в Apps има get info. При теб как е?
Публикувано Декември 6, 201213 гд При мен на Mac e така-десен бутон(в случая два пръста в/у трака),и get info! http://prikachi.com/images.php?images/389/5577389w.png
Публикувано Декември 6, 201213 гд File/Get Info, при маркирано приложение, песен, видео и пр., или cmd+I (⌘+I)
Публикувано Декември 6, 201213 гд Пешо е прав - и при мен е абсолютно същото. С ляв бутон като натиснеш направо се отваря, а с десен имаш също само две опции - Copy link и Open link. Пробвах музика, филми и апликации.
Публикувано Декември 6, 201213 гд Ясно че е различно при някой, но защо? При мен си е наред. Да го ровим, пък да видим.
Публикувано Декември 6, 201213 гд Може би,малко наивно,но настройките на трака,да не са се объркали нещо.
Публикувано Декември 6, 201213 гд Тази вечер като цяло iTunes ми върви много трудно. Една едва зарежда зададената категория, понякога 3-4 пъти трябва да задам опцията, която искам, за да започне да се изпълнява. Да не говорим, че с пускането на компа одеве 6-7 пъти ми даде грешка и чак след рестарта зареди... А бе нещо не е в ред в момента, ама не знам какво. Едит: грешката не е вярна. Поразцъках менюто и си поиграх с включване и изключване на доста опции и рестартирах 3 пъти iTunes. Пешо, в менюто от View му задаваш Show sidebar - като включих тази опция (благодаря на baronbg за скрийншот-а) се оправиха нещата. Не знам има ли връзка, но различния изглед явно води със себе си различни опции. Редактирано Декември 6, 201213 гд от algor
Публикувано Декември 6, 201213 гд Така се ражда истината. п.п. Тюнса при мен вчера беше зле. Даже на един телефон (iPhone5) не искаше да зареди в Ъпдейти- Поръчвани. А визията беше като старата от преди ъпдейта. Дано ме разбрахте ,че едно за Никулден, едно за на Пешо Р.Д. и т.н. Редактирано Декември 6, 201213 гд от baronbg
Публикувано Декември 6, 201213 гд Да, така е. От това, че видях различен изглед на снимката ти реших да пробвам и да разръчкам опциите. А че при мен тази вечер си е боза - не знам от нета или от друго е - това е факт.
Публикувано Декември 6, 201213 гд Не е там, да, но казах, че при мен всичко е омазано явно. Така съм през две кликания с мишката без значение къде искам да отида и на коя опция съм кликнал. Затова и споделих само по-горе как се оправи при мен. А бе мъка е, ама спирам с безмисления спам. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.