Публикувано Януари 17, 201016 гд Category: Utilities Price: $1.99 Released: Dec 21, 2009 Size: 0.2 MB Seller: Ahrina GmbH Latest version: 1.0 1. Start WiFiCam 2. Open the displayed address in a browser 3. Click "Start webcam" 4. Watch your iPhone webcam in the browser Features: - Resolution: 480 x 320 - Approximately 2 fps The frame rate depends on the quality of your Wi-Fi connection.
Публикувано Януари 18, 201016 гд Работи перфектно.Благодаря.А може ли от телефона да се гледа камерата на компютъра по по-лесен начин от orb ? Редактирано Януари 18, 201016 гд от sarttana
Публикувано Януари 31, 201016 гд Сега забелязах, че ако се активира Backgrounder-a, ще може да се вижда всичко, което се случва на телефона. Нещо като Remote Desktop, но View Only, удобно е за всякакъв вид презентации. Пренасочвате порт 8080 към IP-то на телефона ви и правите демо
Публикувано Януари 31, 201016 гд Само на мене ли не ми зарежда ИП-то ? / Сървърът 192.168.1.110 просрочи зададеното време за връзка. / ???
Публикувано Януари 31, 201016 гд Може да се гледа на всеки компютър, сравнението с Bambuser е неуместно, ако трябва Bambuser да се сравнява с друго приложение, то това в Qik. Предимството тук е, че можеш да си споделиш освен сигнала от камерата, така и всичко, което се случва на екрана на телефона. Недостатък - работи само през Wi-Fi.
Публикувано Януари 31, 201016 гд А как да се направи да може да се гледа на всеки, не само на вътрешните?
Публикувано Февруари 1, 201016 гд Малко по-горе съм написал, трябва да се препратят всички заявки, които са през порт 8080 към IP-то на телефона ви.
Публикувано Февруари 7, 201016 гд добре де,някой да обясни как става стъпка по стъпка,това пренасочване и настройка след като го инсталирам,за да проработи
Публикувано Февруари 7, 201016 гд Като пуснеш програмата ти излиза един адрес, пример - http:192.168.1.100:8080- този адрес го въвеждаш в браузъра на компа ти и си готов.
Публикувано Февруари 8, 201016 гд turganay, човека се интересуваше за пренасочването, за да може да се вижда камерата и от външни IP-та. В темата за Air Mouse pro съм показал със скрийншоти как става пренасочването на заявките към определено IP. В случаят трябва само да се въведе порт 8080 3. Влезте в настройките на рутъра си и намерете от къде се прави Port Forwarding. Настройвате го на препраща всички заявки адресирани към порт 51010, да бъдат препратени към IP-то на компютъра ви.
Публикувано Февруари 14, 201016 гд А да попитам, възможно ли е да се използва като камера и в skype на PC-то?
Публикувано Февруари 14, 201016 гд Само при мен ли не трагва като стартирам от иконата след инсталирането ,трагва за 2 сек.и изчезва:hmmm:
Публикувано Февруари 14, 201016 гд Ако това, което пише в профилът ти е вярно, то тогава няма да ти тръгне, защото минималните изисквания са FW 3.1 и нагоре.
Публикувано Септември 9, 201213 гд Здравейте, кажете някаква друга програма, която работи подобно на тази, че WiFiCam не ми работи.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.