Публикувано Април 11, 200916 гд От известно време търся как да направя следното, но без успех: Бих искал като променя клавиатурната подредба примерно на Фонетична, тя да се промени само за това приложение. Тоест както е в Windows - пиша на кирилица в Safari, отварям Skype и там си пиша на латиница, без да сменям аз клавиатурната подредба. Ако има някакво решение, ще се радвал да го споделите
Публикувано Април 13, 200916 гд Аз пък искам, когато си пиша в браузъра да ми е на кирилица, но кача ли се в адресбара автоматично да минава на латински.
Публикувано Април 13, 200916 гд Искате едно и също с Влади...Ама, няма Видях, че е имало подобен пакет за по-старите верси на OS X, но за сегашната май няма решение.
Публикувано Април 16, 200916 гд Решението е http://limechat.net/inputswitcher, но понякога не работи съвсем коректно.
Публикувано Април 16, 200916 гд Да, InputSwitcher-а си работи, чат пат дава проблеми, но като цяло е ок
Публикувано Април 16, 200916 гд А проблемите в какво се състоят? Има ли друго, освен че няма да запази превключеното?
Публикувано Април 16, 200916 гд Не, просто от време на време не иска да превключи на друга подредба, и трябва да смениш активната апп (Cmd + Tab) и да се върнеш, след което се оправя - поне аз не съм срещнал други проблеми.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.