Публикувано Декември 6, 201213 гд За пореден път Apple публикува приложението iTunes - 12 Days of Christmas с което ще можете в продължение на 12 дни да теглите по 1 безплатно приложение/песен/филм или каквото пуснат. Промоцията започва на 26 Декември и завършва на 8 Януари. Препоръчвам ви да го изтеглите веднага и да проверявате, защото миналата година имаше предварителен подарък SoundCloud∞, чиято цена тогава беше 5 EUR. Можете да изтеглите приложението от ТУК
Публикувано Декември 6, 201213 гд SnapSeed, който в момента е безпатен също беше фрии в един от дните, а знаем и неговата цена.
Публикувано Декември 6, 201213 гд Автор Както прецените. Пуснах темата защото миналата година имаше подобна и не беше проблем.
Публикувано Декември 6, 201213 гд Защо ми казва че приложението го има само в белгийския 'AppleStore' и не мога да го сваля защото моята регистрация е само за 'U.S. Apple Store'
Публикувано Декември 6, 201213 гд Вече го има в бъларския. Редактирано Декември 6, 201213 гд от x3mbiker
Публикувано Декември 27, 201213 гд Аз съм в Американския стор и не можах да го намеря като приложение.
Публикувано Декември 27, 201213 гд А дали има разлика с подаръците в различните магазини? Да, понякога има заради лицензни споразумения и местни оферти. Миналата година разминаването беше с около 3-4 неща. Както и миналата година, ще поствам разликите (ако има такива) в немския стор
Публикувано Декември 28, 201213 гд При мен излизат съвсем различни. За днес е: Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.