Публикувано Декември 29, 201213 гд В кой Store си? US, пробвах и с друг акаунт, за българския стор и пак същите резултати. Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Публикувано Декември 31, 201213 гд Миналата година беше Sonic Race или нещо такова. Sent from my iPad using Tapatalk HD
Публикувано Януари 1, 201313 гд И в Кипърския стор не ми дава да го сваля?! Sent from my iPad using Tapatalk HD
Публикувано Януари 1, 201313 гд И сега пробвах, пак става, но може и да си въобразявам Доста ципуро изпих
Публикувано Януари 1, 201313 гд През iPad-a не ми позволи,но през четворката никакъв проблем: Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 2, 201313 гд Много е добро!Ползвам го редовно!Всичките рекламни плакати от година-две си ги правя с него!После само ги отпечатвам в рекламна агенция
Публикувано Януари 2, 201313 гд Шамане, то не е сигурно как приложението избира какво да подари. Може да е на случаен принцип в определен диапазон от приложения/медия и избора да е съвпаднал с приложение, чийто собственик е решил да го пусне безплатно за празниците. А по-вероятното според мен е да е на принципа цената да се сменя на "Free" за периода от 12 дни. Не съм 100% сигурен, защото може и паметта да ме лъже, но миналата година подаръците също бяха безплатни през 12-те дни, в които Apple даваше подаръци чрез "12 Days of Christmas".
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.