Публикувано Декември 26, 201312 гд Първата щуротийка е налице..да видим дали още 11 ще са подобни или ще имам някаква полза от тези подаръчета извън шарената иконка на спрингборда, която ми създава коледно настроение Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Декември 26, 201312 гд от SpAwN
Публикувано Декември 27, 201312 гд Имаше 10 и миналата година Антоне, нищо против, но след като ги наричат"подаръци", нека са такива
Публикувано Декември 27, 201312 гд pepo1919, само пилотният епизод е безплатен, не целият сезон Относно подаръците - най-вероятно всички ще са безплатни от началото на епълската ваканция. В момента не мисля, че е възможно да сменят цената.
Публикувано Декември 27, 201312 гд На един приятел от форума, му таксуваха "безплатната", днешна игра Плати си я.
Публикувано Декември 27, 201312 гд gorgior, в момента Apple са във ваканция и няма възможност за промяна на цени/публикуване на нови версии и т.н. Предполагам това е причината "подаръците" да са с нулева цена от самото начало.
Публикувано Декември 27, 201312 гд pepo1919, само пилотният епизод е безплатен, не целият сезон Написал съм и цената(24,99$),ако си я видял Sent from my iPhone
Публикувано Декември 27, 201312 гд Мисълта ми беше, че цената, която си написал е за целия сезон, а подаръкът е само 1-ви епизод.
Публикувано Декември 28, 201312 гд А дали ме интересува, английска книга след като съм в българския стор Или тях к'во ги боли!
Публикувано Декември 28, 201312 гд Тази не струва ли пари? Аз имам усещането, че всичко, което го подаряват струва пари.
Публикувано Декември 28, 201312 гд Автор Навигация за $100 ли искаш да ти подарят? Не се сещам точно колко стотин милиона човека ползват iOS, но и ти да си на тяхно място (Apple) няма да го направиш. Без пари ви дават и пак мрънкате. Срамота е.
Публикувано Декември 28, 201312 гд Не навигация,но поне нещо полезно... Притрябвал ми е някакъв life на Тимбърлейк,да не говорим за измислената книга или глупавата игра. Като са ларш да подарят нещо хитово-не тези огромни глупости. Да подарят iWork на старите device-и или нещо подобно... Зор да гледам Тимбърлейк как пее...
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.