Публикувано Януари 4, 201313 гд Tapatalk 2 e нова, ъпгрейтната версия на досегашното приложение, която ни предоставя нови фунции и подобрен интерфейс. Старото приложение ще продължи да бъде поддържано. Какво ново? ✓ Напълно променен интерфейс ✓ Новата фунция „Magic Wheel” предлага супер-бърз достъп до всички форумни функции, като Facebook / Twitter, бутоните „Thanks”, “Like” и други ✓ Добавени са Instagram филтри за снимките и още по-бързо качване ✓ Тapatalk HD запазва вашите форуми и настройки ✓ Поддържа iPhone 5 ✓ Подобрени пуш нотификации Цена: Цената на приложението е 0,89 € Изисквания: Приложението работи само с iPhone и iPod и изисква iOS 6 Скрийншотове:
Публикувано Януари 4, 201313 гд Хайде и аз съм в кюпа! И го изтрих - е гти багавото и бавно и неудобно! Само дет си го купих, язък! Sent from my iPhone 4s using Tapatalk 2! Редактирано Януари 4, 201313 гд от simba4
Публикувано Януари 4, 201313 гд При мен работи доста добре,и изобщо не е бавно. Сложих го и на iPad 3 и няма никъкви проблеми. Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Публикувано Януари 4, 201313 гд Работи добре, но ми се струва по-постен. Ще видим. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Почнаха крашовете веднага. На стария репортвах всеки ден...
Публикувано Януари 4, 201313 гд Хайде и аз съм в кюпа!И го изтрих - е гти багавото и бавно и неудобно! Само дет си го купих, язък! Sent from my iPhone 4s using Tapatalk 2! Как така си го изтрил а пишеш от приложението? Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Публикувано Януари 4, 201313 гд Нещо не откривам опции за модерация на темите Нещо издъхва и при отваряне на видео Предлага ми Dropbox Добре, че има опция да се разглежда като Сафари. Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Публикувано Януари 4, 201313 гд От три отваряния, два краша. Шамане, чукваш на някой пост и отдолу се отваря меню. На края има "…" Това е за редактиране и модерация. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Редактирано Януари 4, 201313 гд от blackadder
Публикувано Януари 4, 201313 гд Нормално. Те старата не могат да оправят... Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Публикувано Януари 4, 201313 гд От три отваряния, два краша.Шамане, чукваш на някой пост и отдолу се отваря меню. На края има "…" Това е за редактиране и модерация. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Но във форума, където имам модераторски права ми дава само да редактирам мнения. Не откривам другите неща: местене, триене, обединяване... Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Публикувано Януари 5, 201313 гд Старата ми е в пъти по- комфортна... Жалко за хвърлените на вятъра пари.
Публикувано Януари 5, 201313 гд Гледам, че в българския стор го няма. Откъде го купихте, бре? Не че след като прочетох горните постове ще се пусна да го купувам. Засега ще го следя в AppShopper.
Публикувано Януари 5, 201313 гд Тоя шот е точно "продадохме ви пребоядисаното старо приложение, ама ни хванахте и сега ще го оправяме".
Публикувано Януари 5, 201313 гд Да гадно направо ни изигрха, ама кой ни е виновен, че бързхме! Sent from my iPhone 4s using Tapatalk!
Публикувано Януари 6, 201313 гд Чудя се някой ползвал ли е тази програма Forums - http://appshopper.co...orking/forums-2 ? Не е съвсем извън темата, защото не виждам такава тема тук.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.