Публикувано Август 20, 201312 гд Аз нямам проблеми с крашове. Само не ми харесва новия UI. Sent from my iBrain using iFingers.
Публикувано Август 20, 201312 гд Дропбокс вобще не ми показва файловете, а го отчитат като новост Sent from my iPhone(7.0 beta 6) not jailbroken using Tapatalk Pro!
Публикувано Август 20, 201312 гд Разпилява се да крашва, от сравнително добро приложение стана ужасно бъгаво!Sent from my iPhone using Tapatalk От 2 г ползвам и двете версии на тапаталк досега не съм имаш крашове всичко си бачка . Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
Публикувано Август 20, 201312 гд Ползвали ли сте администраторски или модераторски акаунти? А на iOS7? За последното нямам претенции. Крашва та се къса
Публикувано Август 20, 201312 гд Аз ползвам 2 модераторски акаунта и нямам проблем засега, но не съм слагал iOS 7. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Публикувано Август 20, 201312 гд С модераторски акаунт и iOS 6.1.3 нямам проблем. Но до момента съм го ползвал само за триене и одобряване на мнения. Не ми се е налагало да местя. Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Публикувано Август 20, 201312 гд Трябва да събера логовете от краш рапортите, но ще стане голям роман.
Публикувано Септември 25, 201312 гд По-малки иконите на форумите беше по-добре! Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro! Редактирано Септември 25, 201312 гд от simba4
Публикувано Септември 26, 201312 гд Не ми харесва, липсва ми аватара. П. С. Липсват и известяванията след ъпдейта. Нямам нито едно, откакто качих последната версия вчера.
Публикувано Септември 26, 201312 гд А има ли начин за изключване на определени теми от форума...в смисъл да не се появяват като непрочетени?
Публикувано Септември 26, 201312 гд Ти нямаш право да изключваш темиАдминистратор си и трябва да четеш всички глупости))
Публикувано Септември 27, 201312 гд Изглежда са фикснали проблемите с известяванията, защото вече не ги получавам, ако са изключени от настройките. Оставам с тази версия, вече по ми харесва от старата.
Публикувано Септември 27, 201312 гд Събудил ли си се? Четете внимателно, форум е това. Аз не желая известявания и да, за мен проблемът, който имах е фикснат. Останалите ще чакат ;Р
Публикувано Септември 27, 201312 гд Как може да разбереш дали е фикснат,като изобщо няма известявания!Без значение вкл./изкл.?!Викаш форум еЕми чети де!
Публикувано Септември 27, 201312 гд Известия има аз си получавам Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Публикувано Септември 27, 201312 гд И аз вече имам, но след като излязох и се логнах наново в двата акаунта, този на форума и тапаталк.
Публикувано Октомври 3, 201312 гд На мен пък с предната версия много бавно ми зареждаше!Сега е ок!Е,аз нямам право на оплакванияБлагодарение на Grievous!
Публикувано Октомври 29, 201312 гд Това Pro след актуализацията от днес заприлича на Tapatalk, браво.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.