Публикувано Декември 30, 201411 гд Ужасен е, в някои форуми ми се налага да влизам през web interface за да си намеря темата, която търся
Публикувано Декември 30, 201411 гд Нашият форум е ОК, но на xbmc.org разделите са неоткриваеми. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 30, 201411 гд Тъкмо свикнеш с една визия и начин на работа и те я променят. Гениални са!
Публикувано Декември 30, 201411 гд Свиквам полека, но сутринта след ъпдейта наистина ми беше трудно :-) Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 30, 201411 гд Предполагам, че после ще махнат само дядо Коледа от началната картинка. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 30, 201411 гд При мен са се смилили, нямам ъпдейт и не ми излиза за ъпдейт. V3.0.1, това ми е версията. Има ли друга, или съм късметлия?
Публикувано Декември 30, 201411 гд Автор Отделих 5 минути докато намеря къде е 'Unread" секцията. Навигацията е ужасна и всичко ми е доста объркано. П.С Има готин шрифт
Публикувано Декември 30, 201411 гд Извратена работа. Всички ги псуват, но с всеки ъпдейт продължават да го осират това приложение. Явно не ги вълнува какво мислят потребителите,, а голяма част са им и клиенти, защото са си го купили преди да стане безплатно. Аз съм от тези балъци
Публикувано Декември 30, 201411 гд Офффффф явно с всяка смяна на нарко дилъра идва нов ъпдейт, който ни кара да преоткриваме топлата вода.
Публикувано Декември 30, 201411 гд И аз открих как през айтюнс да си покажа отново скритите приложения и вече мога да сваля Про-версията, ама някак си лека мазохистично ми харесва тази...или може би защото не обичам нещо да не ми е ъпдейтнато ;-) ще си я ползвам, вече се ориентирах :-) Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 31, 201411 гд Като скриеш нещо от iTunes, изчезва и в телефона. Показваш го, показва се и там. От самия телефон не става.
Публикувано Декември 31, 201411 гд Става и от телефона, ако ти е активирана услугата за споделяне на приложения. След активиране на Family Sharing, като се влезе в магазина, My Purchases - Not on This iPhone и плъзнете на ляво се появява Hide и съответното приложение може да бъде скрито.
Публикувано Декември 31, 201411 гд Може ли някой да ми прати по-стара версия на Tapatalk, че нещо имам проблем с Appcake, Vshare и ТongBu.
Публикувано Декември 31, 201411 гд Ми като си почнал кажи как, аз това знам - това споделям, защото колегата каза, че не може от телефона.
Публикувано Декември 31, 201411 гд На втория ти шот се вижда. Аз шеринг нямам и точно така ги махам, само, че при мен има таб "закупени", вместо "мои покупки".
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.