Публикувано Април 29, 201510 гд Пак полудя - показва си 1 на баджа и махане няма, при преинсталация имах проблем с вписването, но после отново си виси единицата и толкова, а изтрих бекъпа в айклоуд преди да го преинсталирам. Сериозно започва да ме дразни, дано скоро го ъпдейтнат, че през деня нямам друг избор като съм на работа. Едит: този път се оправи с изчистване на кеша от настройките на приложението. Гледам, че имат програма за бета тестери, чудя се дали да не се запиша, някой участвал ли е в подобно нищо? https://support.tapatalk.com/threads/ios-android-how-to-join-a-beta-program.28219/
Публикувано Април 29, 201510 гд Да не е за алфа тестъри, че то има ли не-бета? Всичко им е недовършено напоследък.
Публикувано Април 29, 201510 гд Мисля да пробвам, ще видим като ми пратят покана. Между другото открих това , ровейки се в техния форум: July 1st 2015 We are offering VIP Status for a further 6 months of the 2015 year. July 1st 2015 is also the 12 month anniversary of when our paid for products became free Strictly *NO* VIP status will be awarded subsequent to this date! т.е. VIP статуса е до средата на годината, явно после ще бъдем принудени да търпим реклами, а това го мразя най-много.
Публикувано Май 1, 201510 гд Той си има clear cache в самите настройки При мен свали от 121 на 88мв Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 27, 201510 гд След днешния ъпдейт нотификейшъните за съобщения или други събития ми се дублират - някой друг с подобен проблем, или да търся в настройките нещо? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 28, 201510 гд При мен е така също. Каквото и да пиша се дублира х2 и после влизам да едитвам. Не е при Теб проблема. Sent from my iPhone 6 Plus 128GB using Tapatalk
Публикувано Май 29, 201510 гд Значи проблемите на двама ви, са коренно различни. Първия е вероятно заради бъгавия Тапаталк или настройки, втория проблем пък се нарича "бързи пръсти".
Публикувано Май 29, 201510 гд Май си прав Шаман Сан. Вероятно натискам последователно "Send" и затова. През секунда-две интервал се постват два поста или във един пост се дублира поста два пъти. Sent from my iPhone 6 Plus 128GB using Tapatalk
Публикувано Май 29, 201510 гд Аз от известно време имам проблем с форума на дата.бг. Не иска и не иска да ме регне. Дава все невалиден юзер или парола. През сайта от ПС влиза без проблем със същите. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 2, 201510 гд Да, току що пробвах с темата, от която ми крашваше преди. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 2, 201510 гд На мен на първа страница ми крашваше, после не съм влизала, може и да си прав. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 2, 201510 гд Ами значи нямаме база за тестване ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 5, 201510 гд Този новия Тапаталк няма ли да му оправят пуша, нищо не плучавам? Sent from my iPhone 5!
Публикувано Юли 29, 201510 гд Бяха се пoзадържали малкo с прoстoтиите тея некадърници, нo след пoследния ъпдейт, нещата са oтнoвo плачевни.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.