Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Отговори 518
  • Прегледа 97.9k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Пуснах екстрата за предупреждение при логин от друг браузер. Но явно не бачка както трябва. Спирам я отново.

• Наново кинти за стари бъгове...аре не, мерси!

• Не ми харесва, липсва ми аватара. П. С. Липсват и известяванията след ъпдейта. Нямам нито едно, откакто качих последната версия вчера.

Добавени снимки

Публикувано

Какво 6+?

Публикувано

Телефона ми.

Исках да кажа, че е нормално.

Публикувано

След като попитах,разбрах какво имаш в предвид.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Oт сутринта цифрата в таба"unread" се увеличава,съответно си стоят и като непрочетени.По никакъв начин не успях да ги махна.Пробвах и sign out-in,преинсталиране на самия апп и нищо.И въпрос номер 2-като се опитам да вляза във VIP секцията ме кара да въвеждам някаква парола?

8466878a33efbefd8ddffa3ab85d9eac.jpgp>

Публикувано

Чертичките горе в дясно, Mark as read.

Въпроса е, че това стана след ъпдейта на форума. Още едно бъгче при опит да преместя тема:

9b7c488a989dd81d8c08c4b053bc0fea.jpg

Публикувано

Всичко пробвах,накрая се добрах до РС и оттам го оправих.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 1 месец по-късно...
Публикувано

6198ab71c7e0a53d60b61ad2eb761711.jpg

デシスラブ

Публикувано

Откога го чакам :)

005d8b37963391a81ebc11f7fc9cfc0e.jpg

Публикувано

cf88eb64a838a6daa4454f878b3044a7.jpg

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk!

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

От месец насам ми дава 1 непрочетено съобщение в sidebar-a, но като вляза там всичко е прочетено. Някой да знае как мога да го оправя, понеже вече много почна да ме дразни?

Публикувано

Пробвай да отидеш на TIMELINE таба,да рефрешнеш и пак да се върнеш в UNREAD.

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано

Проблемът е с messages, не unread tab-a. За това споменах sidebar-a (менюто плъзгащо се от десния край на екрана).
703801f883fc8d7320188b99aa10f11e.png

Публикувано

При мен постоянно е така. Дали съобщения или нотификации (които съм спрял), все имсм непрочетени. Шибано и бъгаво приложенийце, но съм свикнал с него и няма как.

Публикувано

При мен си е наред, освен да цъкаш съобщение по съобщение докато не попаднеш на непрочетеното, и ще ти изчезне.

Публикувано

Взех кардиналното решение да трия съобщения, докато не се изчисти. Страницата стана празна, 1-цата изчезна, върнах назад-напред и сега е ОК. Не ми се изтриха всички съобщения де, но първата страница със сигурност.

• 5 седмици по-късно...
  • 3 месеца по-късно...
Публикувано

Има ли възможност да се изключи секцията Новини от КалТата и как? Баси, само те са ми пред очите като влезна в тапата.

Публикувано

Щото друго ново няма:)))

Публикувано

Е то какво ново да има?! Някой ако се разгони, нова тема;)

Публикувано

Ако отвориш ModMyi примерно ще видиш,че има доста нови неща, даже и по старите теми.За да се случи това,модераторите трябва да насочват форума :)Все пак е BgIphone форум!

Публикувано

Modmyi и другите подобни дъвчат едни и същи теми и ръководства по време на суша.

Публикувано

Аз съм съгласен с@gogi6.Мисля че той е един от хората,които може да напишат нещо интересно,но anti piracy клаузата го възпира.Дори и да не е за пиратстване могат да се отворят много нови теми,но просто няма смисъл.Както се вижда от най-популярната тема за батерията 98% от потребителите ползват устройството за фейсбук и нищо друго.Все пак ако някой има желание ще са интересни теми за фотография,гейминг,музика.Не някой да се хване да пише ръководства,а просто за взаимопомощ и коментари между потребителите.Ако има някой с повече опит с Lightroom,Snapseed,Enlight ще е интересно да даде някои насоки на новобранците.

Sent from my iPod touch using Tapatalk

Публикувано

Ааа не!Съобразявам се с правилата:)Иначе...Няма ли аванта и пиратско съдържание,интереса се губи.Даже модераторите напускат

Публикувано

Да го спираме тогава ;)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.