Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Аз съм само един юзер!Едва ли ще казвам какво да става с форума:)Лично,само хубави неща съм видял и много съм научил

• Отговори 518
  • Прегледа 97.9k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Пуснах екстрата за предупреждение при логин от друг браузер. Но явно не бачка както трябва. Спирам я отново.

• Наново кинти за стари бъгове...аре не, мерси!

• Не ми харесва, липсва ми аватара. П. С. Липсват и известяванията след ъпдейта. Нямам нито едно, откакто качих последната версия вчера.

Добавени снимки

Публикувано

Нека опитаме да пуснем ,нещо като анкета какво би било интересно на юзърите и ако има интерес може да опитаме да раздвижим малко нещата.

Sent from my iPod touch using Tapatalk

• 6 месеца по-късно...
Публикувано

Най-накрая добре оптимизиран Tapatalk, на който не насичат менютата със снимки при скрол. Доволно им отне едни 3 години да го оптимизират, но все пак го направиха.

81e73fe53bc0453ebbdf00c906da03c9.png

Публикувано

Аз се чудих защо онзи ден ме изхвърляше и не искаше да се отвори, даже го махнах и си сложих обикновената версия, сега ще го върна обратно.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 6 месеца по-късно...
Публикувано

Да попитам как се държи при Вас приложението? При мен лагва много често и също : От както излезе iOS 11 има ли ъпдейт защото нямам спомен.

Sent from my iPhone X using Tapatalk[emoji769]️

Публикувано

При мен се държи нормално, но не е оптимизирано за Х и ме дразни ужасно.

Публикувано

Някой вчера беше казал, че при него е, от 2 дена. Та се чудех, само аз ли съм изтеглил късата клечка?!?

Публикувано

c3777fdc53fe85558c1b78eb85edb9eb.jpg

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Може ли някой да ми каже с с две-три думи с какво Tapatalk Pro е по-добър от безплатната си версия , освен може би липсата на реклами ? 

Аз отдавна ползвам безплатния , но напоследък срещам някакви бъгове в него , които много ме дразнят . Единия е ,при нотификация за нов пост и натискането върху нея , ме праща на 2-3 страници напред от последния пост , които реално не съществуват и трябва да връщам ръчно назад до последното мнение в темата . Отделно не получавам нотификации за нови мнения по теми за които съм абониран , въпреки че всички настройки за нотификации на приложението са включени ?!? 

Дали при Pro ще липсват тези "екстри" и си заслужава парите се чудя .

Редактирано от Ангел Арнаудов

Публикувано

Това с ходенето на "празни" страници наистина го има в безплатната версия и сега се усещам, че откакто съм с платената не ми се е случвало.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

А защо не получавам нотификации за Всички , за някой има, абонирани страници ? При Pro няма ли такива проблеми ? 

Публикувано

Аз съм спрял изцяло нотификациите от Тапаталк, така, че не мога да ти кажа там как се държи.

Публикувано

В про-то всичко е ОК, не съм срещал бъгове, нотификациите са налице. Само ми липсва синята тема.

Публикувано

На мен това с прехвърлянето към празна страница ми се случваше точно с про-то при отваряне на известие, а сега напоследък не съм забелязала, може и да са го оправили.

Публикувано

Така е има го проблема с празната страница, но като дадеш рефреш или назад и се оправя!

Публикувано

За това Pro ли говорите?

6fb416602a81c20ed6d4eec759e8fc22.jpg

Преди време казахте, че е бъгава и безплатната била шест. К’во да правя сега, коя да ползвам?

Публикувано

Pro, ползвай!

Публикувано
преди 2 часа, Grievous написа:

За теб Pro е задължително. Ако искаш да модерираш де.

Редактирано от arm11

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Колеги , добър ден.
Винаги когато имам нотификация за дадена тема не мога да влезна директно като кликна на нотификацията , прехвърля ме във форума и бял екран. С обикновен тапаталк съм не е про. Мога ли по някакъв начин да оправя този проблем?
За други форуми няма този проблем.
Видео :

Публикувано

И при мен е така с Про-то!

Sent from my iPhone 8 using Tapatalk Pro

Публикувано

При всички е така и при мен също, пробвал съм и двете апп, едно и също е, за мен pro е по бъгава, за това ползвам обикновеният Tapatalk lifetime premium и е същото.

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Публикувано

При мен е ок!

Публикувано

fed4db3c274735829a68392ef9f9549a.jpg
Ето новата цена! Старата беше май 6 или 7 лв.

Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro

Публикувано

Леле, тези направо са избушили кочината...

Добре, че съм го бил взел на нормална цена.

870596246_ScreenShot2018-05-29at16_23_21.thumb.png.06db810c7b270e3fea4b578e52cd42ea.png

Публикувано

И аз съм го платил на 6,49, 21 лв никога не бих платил за това.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.