Публикувано Юни 26, 20187 гд То си е отдавна, ако говориш за нотификациите на локскрийна дето те пращат на празен екран, ако имаш късмет като дръпнеш надолу да се рефрешне си показва текста Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Август 14, 20187 гд Напоследък имам ядове с тапата-платената версия. Дублират ми се мнения, изчезват, после пак се появяват, проблем с рефреша на непрочетени. Изчезна ми и стаята с чата! Някой с подобни проблеми?Infinity
Публикувано Ноември 11, 20187 гд Всяко мнение, съдържащо шот с размерите на чаршаф(с изключение на фото темата) ще бъде трито без предупреждение. Всяка дрязга и разправия извън темата - също, със съответната санкция. Този форум все още има правила и няма да се моля на никой да ги спазва!
Публикувано Ноември 11, 20187 гд На Xs Max (и на всеки друг айфон), като качваш снимка през тапатолк, те пита в какъв размер да го качи. Избираш най-малкия, когато става въпрос за скрийншот, и толкоз. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 15, 20196 гд Така е и при мен. Не ти се струва. Тоест бави като ъплоудвам мнение май само.
Публикувано Август 18, 20196 гд Не е само при него. И при мен е така. Не е 5 минути, ама поне 10-12 секунди. Само на този форум обаче. С други нямам такъв проблем.
Публикувано Август 18, 20196 гд Тапата не я използвам, но без значение от браузъра, форума едва се отваря.Явно тук е проблема. ПП.Така е от два-три дена. Редактирано Август 18, 20196 гд от ne4o
Публикувано Август 18, 20196 гд И при мен се отваре много боавно,не през тапата а от компа през сафари.
Публикувано Септември 19, 20196 гд След последния ъп на приложението снимка не мога да кача тук , иска да инсталирам vip tapatalk. ТъпотияSent from my iPhone X using Tapatalk
Публикувано Септември 19, 20196 гд Качва казваш: https://youtu.be/eyJQNu7CAyY С iOS 13.1 beta 4 , може тук да е проблема?Sent from my iPhone X using Tapatalk
Публикувано Септември 19, 20196 гд Да и излиза съобщение ,че трябва vip tapatalk Пратих проблема до съпорта им Sent from my iPhone X using Tapatalk
Публикувано Септември 19, 20196 гд Абе аз съм с бета 4, не е от това. И казвайте за кой тапаталк става дума.
Публикувано Септември 19, 20196 гд Преинсталирах приложението... пак гредаSent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 19, 20196 гд Да за обикновения иде реч . И аз съм с него и имам проблем.Sent from my iPhone using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.