Публикувано Септември 19, 20196 гд Сега като сложих очилата,видях това,ама никога не са ми били любими чаршафите по форуми,та по инерция избирам втората опция
Публикувано Септември 19, 20196 гд Pepo, до таблицата и аз стигам и после излизат съобщенията от последния клип когато искам да кача снимка.Аз винаги качвам малка снимка да не е голяма за форума Не ми я преоразмерява. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 19, 20196 гд Аз съм съгласен с теб , да става при теб...сега да разгадаем ори мен защо не става. Важно ми е да качва снимки. Но ресет не ми се прави....Та ако е удобно по друг начин...Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 20, 20196 гд Върнах на iOS 13 снощи и проблема остана. Дайте идеи колеги.Някой да качи шотове на лични ако може с настройките Sent from my iPhone using Tapatalk Защо от тук снимки не мога да качвам? Някой знае ли?
Публикувано Март 8, 20224 гд Приложението ми крашва зверски, в търсачката не намирам форума. След малко се оправя и форума е на лице, но иска да се верифицирам постоянно . Няма инсталирани нови приложения и до днес сутринта работеше коректно.Писле се разпаднаха нещата и цял ден съм на Сафари браузер. Някакви идеи?Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 8, 20224 гд Мен просто ме изхвърля и трябва да се логвам всеки път, иначе положението е същото - нищо ново в телефона.Edit: и минутка, след като го написах, се случи и при мен, не намирах форума докато не си разлогнах и после от известията ми даде долу дали искам да го последвам, пак трябваше да се логна в самия форум и тогава вече се вижда. Може би нещо се чупи със самата платформа, админът ще каже.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Март 9, 20224 гд При мен е боза, не се сещам вече как да реагирам.Дайте насоки моля. Редактирано Март 9, 20224 гд от venelin111111 Поправка
Публикувано Март 9, 20224 гд Никога не съм ползвал Tapatalk - има ли някакви реални ползи пред това да ползваш мобилната версия на форума през браузер?
Публикувано Март 9, 20224 гд Защо изчезна форума в тапатолк? Преди малко го намерих, заредих, нищо - нито нови постове, нито каквито и да е форуми и подфоруми. Има генерален проблем.
Публикувано Март 9, 20224 гд Офтопик;Прегледах си статистиката във форума и познаите за каква съм търсил помощ най-често,даже имам и изтрити теми за негово величие пустия „тапаталк” :-)) Малко за разведряване.
Публикувано Март 9, 20224 гд Пуснах Ви скриин, че платформата е в зелено за конфигурацията, която тапаталк изисква. Това, че тяхната система е боза, аз няма как да помогна! Отворил съм тикет в трапаталк и ми отговориха, че всичко трябва да е наред, но както виждаме НЕ Е!
Публикувано Март 9, 20224 гд Аз ще се възползвам от мобилната версия на форума. Не мога да се мъча с тапата повече.
Публикувано Март 10, 20224 гд Излезе ли някъкъв друг ап за форуми междувременно? Тия вярно са едни от най-големите мърди в бранша.
Публикувано Март 10, 20224 гд преди 7 часа, Aveliky написа: Тапата трябва да работи вече. Работи! Благодарим! 👏
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.