Публикувано Декември 27, 201312 гд Ба*и тъпата версия. Натискам да редактирам някое мое мнение и не ми позволява да добавя снимка. И при вас ли е така?
Публикувано Декември 27, 201312 гд Отказах се отдавна. Писна ми от бъгове и недомислици, с браузъра поне знам какво очаквам.
Публикувано Декември 27, 201312 гд Там трябва пък отделно да ъплоадвам снимките, а добавянето на "img" си е мъка. Ако пък вземе да цитирам някой с "quote" - ужас.
Публикувано Декември 27, 201312 гд Забелязах го и аз преди време. Явно е от предишната версия, уникална простотия...
Публикувано Декември 28, 201312 гд В новата версия ме дразни това, че са оставили само класическия начин за навигация по страниците, а таман бях свикнал с другия. И моето мнение е, че по смотана програма от тая няма - всяка нова версия вместо да добавя, орязва опции и вместо да оправя, увеличава бъговете.
Публикувано Декември 28, 201312 гд 1.Sign Out2.Log In И повечето неща си идват на място! Нищо не идва, същата работа е. Пробвах дори и с реинстал.
Публикувано Декември 28, 201312 гд И да махна платената? Тц, решението е да ревем. Пишете съпорт като мен, та дано се сетят и го оправят.
Публикувано Януари 4, 201412 гд Тези Tapatalk за NSA ли работят вече, бахти идиотите връщам се на предишна версия. "** Existing Tapatalk users do not have Tapatalk ID is now required to setup one. **"
Публикувано Януари 4, 201412 гд Отврат! Някой да знае алтернатива - няма значение платена / неплатена. Махам веднага боклука!
Публикувано Януари 4, 201412 гд Не знам,но мене си ме кефи БЕЗПЛАТНАТА версия на тапаталк - изчистена и функционална : Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 4, 201412 гд Ако сваля Pro версията от AppCake ще имам ли проблеми? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 4, 201412 гд Отврат! Някой да знае алтернатива - няма значение платена / неплатена. Махам веднага боклука! forumrunner.app - има я в Appstore -платена
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.