Публикувано Януари 5, 201412 гд IPBoard Buddy.app - Това е новото име- става - безплатна GoForums-Browser -но е платена
Публикувано Януари 5, 201412 гд Пробвал ли е някой тая Go Forums? Гледам, че е излязла на нова година. Дали поддържа тоя форум?
Публикувано Януари 5, 201412 гд Аз пък не мога да разбера какво не ви харесва последния Tapatalk. С предната версия да отвориш форума по това време 19-20 ч. беше кошмар, сега си пее. Само иконата малко дразни.
Публикувано Януари 5, 201412 гд Вярно, че работи по-добре. Това е единствения плюс. Началната страница, навигирането и управлението на форумите са повече от кошмарни.
Публикувано Януари 13, 201412 гд Баси екстрата е добавена! Как да се не върне човек към корените си Пробвах Go Forums (миналата седмица стана безплатна) - не можах да заредя нито един от петте форума, които следя. Карам с фрий версията на Тапатолк, както посъветва колегата по-горе, и съм доволен.
Публикувано Януари 13, 201412 гд За мен пък беше много важна тази промяна. Писна ми да стартира на Feed. Сега директно си отварям форума.
Публикувано Януари 13, 201412 гд Това означава ли, че пак е върната опцията да ти стартира на последния отворен форум, а не на общата страница? Ако е така и аз ще се върна на про-то.
Публикувано Януари 13, 201412 гд Май не е това. Сега отваря на форумите, а не на последния отворен форум.
Публикувано Януари 13, 201412 гд …Пробвах Go Forums (миналата седмица стана безплатна) - не можах да заредя нито един от петте форума, които следя... Освен апп-а, ще трябва и админите на форумите да качат съответния плъгин. Тапата за това си прявят квот си искат, щот са най-популярни. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 14, 201412 гд Платен ли е този плъгин? Добре ще е администраторите да го инсталират, за да видиме и други алтернативи. Осраха и фрии версията от сутринта...
Публикувано Януари 14, 201412 гд Що не си пазите стари версии бре хора и защо въобще актуализирате с такава бързина не знам каква е тази мания по светкавично актуализиране на подобни приложения, като се има в предвид , че ви движат ОК.
Публикувано Януари 14, 201412 гд Забравил съм включени автоъпдейтите. Хубаво приложение беше ама ще го трия.
Публикувано Януари 14, 201412 гд Принципа на ъпдейта е,че той подобрява нещата. Защо си купуваме нови телефони?
Публикувано Януари 14, 201412 гд Цикли и никакъв форум не зарежда. В безплатната версия са оставили някакъв оранжев и черен скин. Жалка история.
Публикувано Януари 14, 201412 гд Пак ще попитам: Има ли проблем да се инсталира плъгина за Go Forums?
Публикувано Януари 14, 201412 гд Има. За сметка на това има за Forum runner(ако не бъркам), IP Board и не помня третото.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.