Публикувано Юни 7, 201411 гд Сега отваря форума на секундата, а с предишната версия бе много зле. И преди се редактирваше, но не във всички форуми.
Публикувано Август 4, 201411 гд Да няма някоя настройка за това! Цъкам на линка и ми вади грешка invalid еди к'во си. Това само през Tapatalk. През сафари няма грижи.
Публикувано Септември 24, 201411 гд Не намирам опция за подпис - аз ли недовиждам или е забутана някъде?
Публикувано Септември 24, 201411 гд Е ти ме уби... Няма го при мен, както се вижда от първия шот... Про версията, 3.0.1
Публикувано Септември 24, 201411 гд Няма и аз това се зачудих, а и като гледам е една версия назад, ако вървят еднакво Про и нормалната...случайно забелязах, че не ми подписва постовете със стандартния подпис, затова се загледах, дори сега пиша от него.
Публикувано Септември 25, 201411 гд Аз преди няколко дни го трих като ресторвах, но и сега го махнах и сложих отново - същата работа, настройка за подпис нямам, не знам как е възможно, но няма и това си е.
Публикувано Септември 25, 201411 гд Сега като се загледах и аз нямам тази настройка...с PRO съм. Странно преди я имаше !
Публикувано Септември 25, 201411 гд Settings долу вдясно и второто е Signature, точно под Push notifications. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Публикувано Септември 25, 201411 гд При мен си го има, но е off. Винаги съм го имал, версията е V3.1.1, ако това помага
Публикувано Септември 25, 201411 гд Ами не помага. Знаем, че е нормално да го има. Ето при мен Макаров каза каквото трябваше по-горе! Няма какво да се обсъжда вече.
Публикувано Септември 26, 201411 гд Някой, който го има да качи settings.plist от приложението и "проблемът" е решен
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.