Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

До колкото разбирам в Про версията го няма, само в свободната, която е 3.1.1, за Про все още и 3.0.1. Явно ще си карам без подпис, просто си мислех, че аз не го виждам или е забутано на ново място.

• Отговори 518
  • Прегледа 97.9k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Пуснах екстрата за предупреждение при логин от друг браузер. Но явно не бачка както трябва. Спирам я отново.

• Наново кинти за стари бъгове...аре не, мерси!

• Не ми харесва, липсва ми аватара. П. С. Липсват и известяванията след ъпдейта. Нямам нито едно, откакто качих последната версия вчера.

Добавени снимки

Публикувано

Про версията е свалена от AppStore. Продължават поддръжката само на "обикновената" версия, като който е платил за "про", получава версия без реклами.

Публикувано

А аз се чудех защо не ми я намира като я търся... Значи сега ако изтегля другата ще ми е без реклами? Щото тази явно няма да се ъпдейта повече щом е изтеглена. Никога не съм ползвала обикновената и дори не знам поддържа ли модераторски и администраторски акаунти...

Публикувано

Деси Тенева, би трябвало да е без реклами, но във форума на разработчиците е пълно с оплаквания. Иначе и сегашната "обикновена" версия поддържа медераторски профили.

Редактирано от blackadder

Публикувано

Ясно, благодаря, ще си ползвам Про-то за сега, нямам оплаквания освен липсата на подпис.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Аз ще ти слагам. :D

Публикувано

Мерси, не е толкова важно :-)

Публикувано

Аз ще ти слагам. :biggrin:

Брей какъв си кавалер :tooth: :tooth: :tooth:

Публикувано

Всички сте душички, много добре се чувствам тук, за което благодаря!

Естествено се извинявам за офтопика :-)

P.S. Свалих обикновената версия и не намирам разлика с Про, дори като че ли е малко по-бърза, имам си и меню за модериране, а и подписа е тук.

Редактирано от dessyteneva

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

От известно време забелязах, че нотификациите не се ъпдейтват в самото приложение, заспали са на последната от 08.2014!

Получавам нотификации пуш, но на екрана на дивайса, когато кликна, за да видя подробности… "летва", не се ъпдейтват. Изрих кеша, после и всички нотификации, които ги имаше, реших, че може да има лимит - нищо. Преинсталирах самото приложение… нищо!

Идеи?

Публикувано

И аз го забелязах, идея - да го ъпдейтнат евентуално ;-) иначе аз си сменям от менюто и така си ги гледам, като го дръпна надолу списъка се рефрешва (как го обясних и аз не се разбрах). Ползвам нормната версия, щото както се разбра по-горе Про-то е със спряна поддръжка

Публикувано

Нотификациите не се рефрешват при мен!

Всичко друго си е ОК.

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

От няколко дни, не се качват снимки през Тапатолк-а. Някой с подобен проблем и решение?

Публикувано

For test ;)

Публикувано

Не се качват, да. Днес изтеглих безплатната и няма ядове със снимките.

Публикувано

Добре, де… закачих снимка, не се ли вижда? Аз съм с платена версия, също.

Публикувано

post-12-1414757783,7169_thumb.jpg

Качват се бре. :D

Публикувано

Качват се, но като атачменд, през Тъпиталка, не ще!

post-63-1414760677,5626_thumb.jpg

post-63-1414760605,7355_thumb.jpg

• 2 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...
Публикувано

Някой има ли проблем с не изчезващи нотификации във фиида? От два дни не се махат, въпреки, че съм ги проверила, единственото решение е да ги изключа.

Публикувано

Ахам!

Публикувано

Ясно, значи чакаме ъпдейт. Между другото, преди да започне това, се опитах да стартирам програмата, при което телефонът остана на логото и се рестартира...дали е съвпадение не знам, не се е случвало преди.

Едит: писах на съпорта, дано предприемат нещо.

Публикувано

При мен се появи "старият" проблем - имам нотификации, но когато реша да погледна, какви са, започва едно безкрайно зареждане и накрая… нищо!

Публикувано

Про-то вече няма ли да има ъпдейти?

Публикувано

Някой има ли следния проблем с отваряне на линкове от тапаталк ,каквото и да се опитам да отворя винаги излиза този линк и нищо не се отваря http://redirect.viglink.com/?key=a7e5ffb24b9e84f4f4f6bbd88aa4e5b8&out=http%3A%2F%2Finteresen.net%2Findex.php%2Finteresting%2Fitem%2F1790&subId=b8a6550662b363eb34145965d64d0cfb

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.